TUS İlkbahar Dönemi sınava giriş belgeleri yayımlandı

ÖSYM, 2017 TUS (İlkbahar Dönemi) başvuran adayların, Sınava Giriş Belgelerini yayımlandığını duyurdu.

TUS İlkbahar Dönemi sınava giriş belgeleri yayımlandı
12 Nisan 2017 Çarşamba 13:40

ÖSYM 22 Nisan 2017 tarihinde uygulanacak Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2017-TUS İlkbahar Dönemi) Sınava Giriş Belgelerinin yayımlandığını duyurdu. Adaylar, diğer sınavlarda olduğu gibi bu sınavda da 15 dakika kuralına dikkat etmeleri gerektiği konusunda uyarıldı. ÖSYM'den yayımlanan duyuru şu şekilde;

''22 Nisan 2017  tarihinde uygulanacak olan 2017-TUS’a (İlkbahar Dönemi) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  internet adresinden edineceklerdir.

2017 TUS İlkbahar Dönemi Temel Tıp Bilimleri Testi saat: 10:00’da başlayacak olup sınavın başlama  saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 09:45’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

2017 TUS İlkbahar Dönemi Klinik Bilimleri Testi saat: 14:30’da başlayacak olupsınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 14:15’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

Adaylara saygı ile duyurulur.''

Temel Kurallar için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.