MTSK Sınavı Soru ve Cevap Anahtarları yayımlandı- 10 Şubat 2018 MTSK

Ehliyet almak isteyen binlerce kişi, 10 Şubat 2018 tarihinde MEB tarafından düzenlenen yazılı sınavda ter döktü. 2018'in ilk ehliyet sınavına giren adaylar, sınavdan sonra sınav soru cevaplarını ve sonuçlarını merakla sorgulamaya başladı. MEB tarafından beklenen haber geldi. MTSK Sınavı Soru ve Cevap Anahtarları yayımlandı.

MTSK Sınavı Soru ve Cevap Anahtarları yayımlandı- 10 Şubat 2018 MTSK
13 Şubat 2018 Salı 13:55

Ehliyet almak isteyen binlerce kişi, 10 Şubat 2018 tarihinde MEB tarafından düzenlenen yazılı sınavda ter döktü. 2018'in ilk ehliyet sınavına giren adaylar, sınavdan sonra sınav soru cevaplarını ve sonuçlarını merakla sorgulamaya başladı. MEB tarafından beklenen haber geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri (MTSK) Sınavı Soru ve Cevap Anahtarlarını yayımladı. Ehliyet sınavı sonuçlarıyla ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı. Sonuçların açıklanmasından sonra adaylar için direksiyon sınavı süreci başlayacak. 

K Kitapçığı Soru ve Cevap Anahtarları için TIKLAYINIZ.
L Kitapçığı Soru ve Cevap Anahtarları için TIKLAYINIZ.
M Kitapçığı Soru ve Cevap Anahtarları için TIKLAYINIZ.
N Kitapçığı Soru ve Cevap Anahtarları için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.