2018 E-OKUL LGS sonuç sorgulama ekranı

MEB 2018 LGS sonuçları açıklandı. Milyonlaca öğrencinin ter döktüğü LGS sonuçları saat 16.00'dan itibaren açıklandı. Peki LGS Yerleştirme Kılavuzu ne zaman erişime açılacak? LGS ile ilgili merak edilenler haberimizde.

2018 E-OKUL LGS sonuç sorgulama ekranı
26 Haziran 2018 Salı 16:00

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) milyonlarca öğrencinin terdöktüğü liselere geçişte uygulanan merkezi sınavın sonuçları açıklandı. Daha iyi bir lisede eğitim görmek isteyenlerin girdiği LGS sonuçları saat 16.00'da sonuc.meb.gov.tr adresinden erişime açıldı. MEB'in resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada sınav sonuçlarının açıklanacağı belirtildi. 2 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen 2018 LGS sonuçlarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz. 

Bakanlığın Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumları merkezi sınav sonuçlarının saat 16.00'da "www.meb.gov.tr" internet adresinden açıklanacağı bildirildi.

2018 LGS Yerleştirme Kılavuzu Ne zaman açıklanacak?

MEB LGS sonuçlarını açıkladı. Öğrencilerin ve velilerin merak ile beklediği LGS yerleştirme kılavuzu ise, 27 Haziran – 30 Haziran 2018 tarihleri arasında açıklaması bekleniyor.

2018 LGS sonuçlarını öğrenmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.