2017- ÖSYS Milli Sporcu Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2017 - ÖSYS Milli Sporcu Yerleştirme Sonuçlarını açıkladı.

2017- ÖSYS Milli Sporcu Yerleştirme Sonuçları Açıklandı
15 Eylül 2017 Cuma 14:15

ÖSYM, 2017- ÖSYS Milli Sporcu Yerleştirme Sonuçlarını Açıkladı.

ÖSYM tarafından konuya ilişkin yapılan duyuruda, kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu Üniversiteye 18-22 Eylül 2017 tarihleri arasında başvurmaları gerektiği kaydedildi.

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"2017-ÖSYS Kılavuzunun 8.4 maddesine göre spor dallarında yetenekli ve üstün başarılı adaylar için yapılan yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Yerleştirme sonuçları 15 Eylül 2017 tarihinde saat 10:45'den itibaren ÖSYM'nin http://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacak olup adaylar, yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ilgili Üniversite tarafından yapılacaktır. Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu Üniversiteye 18-22 Eylül 2017 tarihleri arasında başvurmaları gerekmektedir.

Adaylara saygıyla duyurulur."

2017 - ÖSYS Milli Sporcu Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ


Etiketler; #ÖSYM #ösys
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.