2017 İSG Başvuruları başladı - İSG 2. Dönem Sınavı başvuru nasıl yapılır? İSG Sınavı ne zaman?

2017 İSG 2. Dönem Sınavı başvuruları başlıyor. İş Güvenliği 2. Dönem Uzmanlık sınavı ne zaman yapılacak? 2017 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2. Dönem Sınav başvurusu nasıl yapılır? 2017 İSG 2. Dönem sınavı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

2017 İSG Başvuruları başladı - İSG 2. Dönem Sınavı başvuru nasıl yapılır? İSG Sınavı ne zaman?
01 Kasım 2017 Çarşamba 13:00

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2.Dönem Sınavı ne zaman yapılacak? İSG Sınav başvurusu nasıl yapılır? 5 ayrı sertifika dalında yapılan İSG Sınavı ÖSYM tarafından ve yılda 2 kez düzenleniyor. 2017 İSG 2. Dönem sınavı ne zaman yapılacak? Başvuru ücreti ne kadar? İşte İSG Sınavı ile ilgili detaylar haberimizde. 

ÖSYM, 2017 İSG 2.Dönem Sınavı'na ilişkin duyuru yayımladı. Buna göre, 2017 İSG 2.Dönem Sınavı, 16 Aralık 2017 tarihinde Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerinde uygulanacak.

Sınava başvurular, 1-9 Kasım 2017 tarihleri arasında elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla alınacak veya ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak yapılacak.

Sadece elektronik ortamda yapılan başvurular geçerli olacak.

Sınav, saat 10.15’te başlayacak ve cevaplama süresi 75 dakika olacaktır. Saat 10.00’da adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacak. Adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklar.


ÖSYM tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"2017-İSG 2. Dönem: Başvuruların Alınması

2017 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2. Dönem Sınavı, 16 Aralık 2017 tarihinde Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerinde uygulanacaktır. Sınava başvurular, 1-9 Kasım 2017 tarihleri arasında elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla alınacak veya ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak yapılacaktır. Sadece elektronik ortamda yapılan başvurular geçerli olacaktır..

Sınava başvuru yapacak adayların Ek’te sunulmuş olan Kılavuz bilgilerini dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adayların bilgisine saygıyla sunulur."

Başvuru Kılavuzu

Aday Başvuru Formu

Ek 1: Temel Eğitim Müfredatı Konuları

Sağlık Durumu/Engel Bilgi Formu

Başvuru Merkezleri

2017 -İSG 2. dönem başvuru ücreti ne kadar?

2. Dönem Sınavı için 1-10 Kasım 2017 tarihleri arasında sınav ücretini yatıracaklardır. 2017 yılında sınav ücreti 165,00 TL olacaktır. Geç başvuru gününde başvuru yapan adaylar, sınav ücretini, 250,00 TL olarak yatıracaklardır.

Sınav ücreti ÖSYM hesabına;

- Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç);

- Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

- Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç);

- Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç);

- Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı;

- Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler;

- Ziraat Bankası (Sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık. Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.) 
 

Sınava Başvuru Nasıl Yapılır?


2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2. Dönem Sınavı, 3 Aralık 2016 tarihinde Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul-1, İstanbul-3, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerinde yapılacaktır.

Adaylar başvurularını başvuru ücretini yatırdıktan sonra ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yapabilecekler. Adaylar belirtilen bankalaradan herhangi birisine 150 TL sınav ücretini yatırdıktan sonra aşağıdaki bağlantıdan başvurularını yapabilecekler. 


 

Sınava Başvuru Yapmak İçin TIKLAYINIZ


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.