2017 AÖF vize soru ve cevapları - AÖF Sonuçları ne zaman açıklanacak?

2017 AÖF Vize soru ve cevapları haberimizde. 29-30 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşen AÖF Vizeleri 4 oturum şeklinde yapılacak. Sınavdan çıkan adaylar AÖF vize sınavı soru ve cevaplarını merak ediyor. AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

2017 AÖF vize soru ve cevapları - AÖF Sonuçları ne zaman açıklanacak?
30 Nisan 2017 Pazar 14:25

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavları 29-30 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşecek. Milyonlarca öğrenci tarafından heyecanla beklenen 2017 yılı AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı - Vize sınavları soru ve cevapları öğrenciler tarafından merak ediliyor. 4 oturum şeklinde gerçekleşecek AÖF sınav soruları ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

AÖF öğrencilerine, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecektir. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır. Bahar döneminde Cumartesi ve Pazar Sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılmaktadır.

2017 AÖF VİZE SINAV SAATLERİ 29-30 Nisan 2017

Sabah oturum: 09:30-11:30

İkinci oturum: 14:00-16.00

16 Nisan'da gerçekleşen referandum nedeniyle AÖF vize sınavları İSG sınavı ile çakıştı. İSG sınavına giren bazı adaylar, AÖF sabah oturumuna giremedi. AÖF vize sınavları saat 16.00'da sona erecek. Sınavdan çıkan öğrenciler haberimizin sonunda bulunan yorum sekmesinden soruları tartışabilirler.

AÖF'te 4 Yanlış, 1 doğruyu götürüyor

AÖF'te yapılacak yeni değerlendirme sistemine göre 5 sorudan 4 yanlış olursa, 5 inci soruda gidecek. Yani klasik olarak 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü sistem AÖF'e getirildi. 

AÖF'te 7 doğru yapan öğrenciler kolaylıkla derslerden geçebiliyor ve Üniversite mezunu olabiliyordu. Çoktan seçmeli sistem ile üniversite mezunu çıkaran AÖF'teki bu değişiklik binlerce AÖF okuyanın tepkisini çekti. 

Anadolu Üniversitesi'nin AÖF sonuçlarını 10-15 gün içerisinde açıklaması bekleniyor. AÖF sonuçlarının açıklanması ile binlerce aday sınav sonuçlarını öğrenerek bir üst sınıfa geçip geçemeyeceğini öğrenevek. Peki AÖF sonuçları sorgulama işlemleri nasıl yapılır? Sınav sonucu nasıl öğrenilir? 

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

AÖF sonuçlarını öğrenmek için iki yöntem bulunuyor. Bunlardan ilki Anadolu Üniversitesi Sınav Sonucu sorgulama sayfasından T.C. kimlik bilgileri ile veya T.C. kimlik bilgileri ile birlikte öğrenci şifresi ile öğrenmek diğeri ise Anadolu Üniversitesi Mobil uygulaması ile AÖF sınav sonuçları sorgulamak. 

AÖF sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız. 

AÖF resmi internet sitesinden adayların erişimine açılan AÖF sonuçları Anadolu Üniversitesi tarafından artık daha hızlı açıklanıyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte açık öğretim sonuçları da hızlı bir şekilde öğreniliyor. 

AÖF vize soru ve cevaplarını açıkladığında haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.