MEB Seçimlerde Sandık Başkanlığı ve Üyeliğine ilişkin Resmi Yazı

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekilli seçimlerinde görev almak isteyenler dikkat! MEB, Seçim günü sandıkta görev alacaklar için bir duyuru yayımladı.

MEB Seçimlerde Sandık Başkanlığı ve Üyeliğine ilişkin Resmi Yazı
25 Nisan 2018 Çarşamba 17:30

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekilli seçimlerinde görev alacak Sandık Kurulu Başkanlığı ve Memur Üyeliği ile ilgili resmi yazıyı Tüm Şube Müdürlükleri ve okullara gönderdi.

Yazının, Yönetici veya Yönetici vasfına haiz olan, Müdür, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Şef, Uzman, Öğretmen, Memur, Hizmetli ve işçi kadrolarında bulunan tüm personelere duyurulması istendi. 1 Mayıs 2018 Salı gününe kadar Seçim Bilgi Formunu'nun doldurulması belirtildi. 

Seçim Bilgi Formu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.