TC Resmi Gazete - 27 Ekim 2017 Cuma

27 Ekim 2017 tarihli ve 30223 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Günlük Gazete'de neler var? Sözleşmeli Öğretmen İstihdamına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılması TC Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Resmi Gazete Haberleri ve daha fazlası Kamu Saati'nde...

TC Resmi Gazete - 27 Ekim 2017 Cuma
27 Ekim 2017 Cuma 10:05

27 Ekim 2017 tarihli ve 30223 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Günlük Gazete'de hangi yönetmelik ve kararlar yer aldı? Sözleşmeli Öğretmen İstihdamına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.

Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği, Korunan Alanların Tespit, Tescil ve Onayına İlişkin Usul ve Esaslara Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılması, Kanatlı Hayvan Eti Üretiminde Sözleşmeli Üretime İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik, Sınai Mülkiyet Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılması, Türkiye Vagon Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Milli Tren Projesinde İstihdam Edilecek Sözleşmeli Mühendisler Hakkındaki Sınav ve Atama Yönetmeliği, Gazi Üniversitesi Eklemeli İmalat Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği ve daha fazlası bugünkü, 27 Ekim 2017 Cuma tarihli TC Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete Haberleri...


27 Ekim 2017 Tarihli ve 30223 Sayılı Resmi Gazete


YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
 
YÖNETMELİKLER

—  Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği

—  Korunan Alanların Tespit, Tescil ve Onayına İlişkin Usul ve Esaslara Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

—  Kanatlı Hayvan Eti Üretiminde Sözleşmeli Üretime İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik

—  Sözleşmeli Öğretmen İstihdamına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

—  Sınai Mülkiyet Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

—  Türkiye Vagon Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Milli Tren Projesinde İstihdam Edilecek Sözleşmeli Mühendisler Hakkındaki Sınav ve Atama Yönetmeliği

—  Gazi Üniversitesi Eklemeli İmalat Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
 
TEBLİĞLER

—  Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği Hakkında Tebliğ (Tebliğ No: 2011/1)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (No: 2017/3)

—  Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY®’nin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No: 2006/4)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (No: 2017/5)
 
YARGI BÖLÜMÜ
 
ANAYASA MAHKEMESİ KARARI

—  Anayasa Mahkemesinin 13/9/2017 Tarihli ve 2014/11855 Başvuru Numaralı Kararı
 
DANIŞTAY KARARI

—  Danıştay Onbirinci Dairesine Ait Karar
 
İLÂNLAR
a - Yargı İlânları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri
 
 
 


27 Ekim 2017 tarihli ve 30223 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.