19 Eylül 2018 Çarşamba Tarihli TC Resmi Gazete Kararları

19 Eylül 2018 tarihli ve 30540 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Bugünkü Resmi Gazete Kararları'nda neler yer aldı? TC Resmi Gazete'de hangi karar ve yönetmelikler yayımlandı? Resmi Gazete bugün...

19 Eylül 2018 Çarşamba Tarihli TC Resmi Gazete Kararları
19 Eylül 2018 Çarşamba 15:30

19 Eylül 2018 tarihli ve 30540 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Günlük Gazete'nin bugünkü sayısında neler var? Resmi Gazete bugün hangi önemli kararlara yer verdi? İşte detaylar...

Türk Vatandaşlığı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılması, Döviz Pozisyonunu Etkileyen İşlemlerin Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Tarafından İzlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılması, Veri Depolama Kuruluşunun Faaliyet, Çalışma ve Denetim Esasları Hakkında Yönetmelik, Eskişehir Teknik Üniversitesi'ne ait yönetmelikler, Selçuk Üniversitesi'ne ait yönetmelikler bugünkü T.C. Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kooperatif ve Kooperatif Birliklerinin Paylarının Çoğunluğuna Sahip Olduğu Anonim Ortaklıklara İlişkin Esaslara Dair Tebliğ, Sermaye Piyasasında Derecelendirme Faaliyeti ve Derecelendirme Kuruluşlarına İlişkin Esaslar Tebliği’nde Değişiklik Yapılması, BDDK Kararları, TMS Uygulama Kapsamına İlişkin Kurul Kararı, AYM Kararları ile Yargıtay 13. Hukuk Dairesine Ait Karar bugünkü 19 Eylül 2018 Çarşamba tarihli ve 30540 sayılı TC Resmi Gazete Haberleri'nde yayımlandı.

19 Eylül 2018 Çarşamba Tarihli ve 30540 Sayılı TC Resmi Gazete Kararları

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

YÖNETMELİKLER

––  Türk Vatandaşlığı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik (Karar Sayısı: 106)

––  Döviz Pozisyonunu Etkileyen İşlemlerin Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Tarafından İzlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

––  Veri Depolama Kuruluşunun Faaliyet, Çalışma ve Denetim Esasları Hakkında Yönetmelik

––  Eskişehir Teknik Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

––  Eskişehir Teknik Üniversitesi Yabancı Dil Hazırlık Programı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

––  Selçuk Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

––  Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği


TEBLİĞLER

––  Kooperatif ve Kooperatif Birliklerinin Paylarının Çoğunluğuna Sahip Olduğu Anonim Ortaklıklara İlişkin Esaslara Dair Tebliğ (II-16.2)

––  Sermaye Piyasasında Derecelendirme Faaliyeti ve Derecelendirme Kuruluşlarına İlişkin Esaslar Tebliği (Seri VIII, No: 51)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri VIII, No: 77)


KURUL KARARLARI

––  Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun 13/09/2018 Tarihli ve 7964 Sayılı Kararı

––  Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun 13/09/2018 Tarihli ve 7966 Sayılı Kararı

––  Türkiye Muhasebe Standartları (TMS) Uygulama Kapsamına İlişkin Kurul Kararı


YARGI BÖLÜMÜ

ANAYASA MAHKEMESİ KARARLARI

––  Anayasa Mahkemesinin 27/6/2018 Tarihli ve 2015/17126 Başvuru Numaralı Kararı

––  Anayasa Mahkemesinin 4/7/2018 Tarihli ve 2014/18275 Başvuru Numaralı Kararı


YARGITAY KARARI

––  Yargıtay 13. Hukuk Dairesine Ait Karar
 

İLÂNLAR
a - Yargı İlânları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

19 Eylül 2018 Tarihli ve 30540 Sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.