Kamu Saati olarak Kayseri Terör Saldırısını Lanetliyoruz

Kamu Saati olarak Kayseri'de yaşanan hain terör saldırısını kınıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamu Saati olarak Kayseri Terör Saldırısını Lanetliyoruz
17 Aralık 2016 Cumartesi 11:35

Kayseri'de 17 Aralık 2016 tarihinde saat 08.45'de izine çıkan er ve erbaşlara yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısında 13 kahraman askerimiz şehit olmuş, 48 kişi ise yaralandı.

Dini, Dili, Irkı olmayan, tek amaçları insanlığa zarar vermek olan teröristler bu sefer de çarşı iznine çıkan askerlerimizde saldırdı. Kamu Saati ailesi olarak, Kayseri'de gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.

Unutulmamalı ki, bu millet bin yıldır birçok badireyi atlatmıştır. Bu çapulcu sürüsünün de üstesinden gelecektir. Allah, devletimizi, askerimizi, polisimizi ve milletimizi terör belasından korusun. Terör bu ülkeye hiç bir zaman diz çöktüremeyecektir. 

Kamusaati.com

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Handan - 7 yıl önce
Terorunde teroru destekleyeninde Allah belasini versin. Turkiyeyi karisik gosterme cabasinda olanlarin planlari basina donsun.