Sivas İl MEM'de darbenin önlenmesi dolayısıyla kurban kesildi

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde darbe girişiminin önlenmesi dolayısıyla kurban kesimi yapıldı. Kurban kesimi sonrasında dualar edildi. Sivas İl MEM müdürü Mustafa Altınsoy, kurban kesimi sonrası bir konuşma gerçekleştirdi.

Sivas İl MEM'de darbenin önlenmesi dolayısıyla kurban kesildi
22 Temmuz 2016 Cuma 12:45

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan FETÖ'cü askerlerin darbe girişiminin önlenmesi sonrasında personelin katılımıyla kurban kesit. Sivas İl MEM Müdürü Mustafa Altınsoy, Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız Harun Tan ve Ahmet Sevim'inn katıldığı kurban kesimi sonrasında dualar edildi.
 
Sivas Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, 15 Temmuz’da, Türkiye’yi ele geçirmeye çalışan şer odakların devletin ve milletin iradesiyle alt edildiğini belirterek, "Allah milletimize bir daha böyle kara günler yaşatmasın. Rabbimiz, bu girişimi milletimizin birliği ve bütünlüğüne vesile kıldı. Biz de bu zor süreci, atlattığımız için Rabbimize şükrediyoruz. Bu nedenle kurban kesmek istedik. Ben bu vesile ile vatan müdafaası için gözünü kırpmadan şehit düşen tüm vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.