Öğretmenlere Yeni Sınav Görevi - Sınav Görevi Başvurusu

ÖSYM'den öğretmenlere bir yeni sınav görevi açıldı. ÖSYM sınav görevi başvurusu - ÖSYM'nin sınavlarında görev almak isteyen öğretmenler dikkat! Yeni sınav görevi başvuru sayfası açıldı. İşte detaylar...

Öğretmenlere Yeni Sınav Görevi - Sınav Görevi Başvurusu
01 Şubat 2017 Çarşamba 13:27

​ÖSYM'den öğretmenlere yeni bir sınav görevi açıldı. ÖSYM sınav görevi başvurusu

ÖSYM, MTSK Direksiyon Uygulama Sınavında görev almak isteyen öğretmenler için sınav görevi başvurularını açtı.

MTSK Direksiyon Uygulama Sınavı Başvuruları Başladı.04-05/02/2017 Tarihli Özel MTSK Direksiyon Uygulama Sınavı için başvurular başladı. Sınav Tarihi: 04-05/02/2017

4 - 5 Şubat 2017  tarihinde gerçekleştirilecek Özel MTSK Direksiyon Uygulama Sınavı, sınav görevi için başurular açıldı. Sınavda görev almak isteyenler ÖSYM sisteminden giriş yaparak başvuruda bulunabilirler. 

Not: Sınav ekranınız açık değilse görev yaptığınız il/ilçede yapılmadığını ya da henüz başvuru ekranının açılmadığını gösterir.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.