Öğretmenler ve MEB Personeli BES sisteminden nasıl çıkabilecek?

Çankaya İlçe MEM, tüm resmi okul ve kurum müdürlüklerine BES ile ilgili önemli yazı gönderdi. BES sisteminden çıkmak öğretmen ve meb personeli, nereye başvuruda bulunacak? Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü BES resmi yazısı haberimizde.

Öğretmenler ve MEB Personeli BES sisteminden nasıl çıkabilecek?
12 Mayıs 2017 Cuma 10:35

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, tüm resmi okul ve kurum müdürlüklerine BES ile ilgili önemli bir açıklama gönderdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel imzalı yazıda Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili asılsız yazı ile ilgili detaylar yer alıyor. Peki öğretmenler BES sisteminden nasıl ayrılabilirler? Öğretmen ve MEB Personelini yakından ilgilendiren son dakika haberi kamusaai.com adresimizde.

Tüm resmi okul ve kurum müdürlüklerine gönderilen yazıda, Kaynağı bilinmeyen bir yazı ile tüm okul ve kurumlara Bireysel Emeklilik Sisteminden çıkmak isteyen personelin Halk Hayat ve Emeklilik A.Ş bölge müdürlüğüne şahsen başvurması gerektiğine ilişkin asılsız bir yazı gönderildiği belirtildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, söz konusu yazının dikkate alınmamasını ifade edild.

BES'den ayrılmak isteyen personelin 25 Mayıs 2017 tarihinden itibaren 2560'a SMS atarak sistemden ayrılış işlemlerini gerçekleştirebilecekleri belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.