MEB'den öğretmenlere IBAN güncelleme duyurusu

Milli Eğitim Bakanlığı IBAN bilgileri güncel olmayan öğretmenlere MEBBİS ekranından IBAN bilgilerini güncelleyebileceklerini duyurdu.

MEB'den öğretmenlere IBAN güncelleme duyurusu
06 Nisan 2016 Çarşamba 09:45

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmenlere IBAN bilgileri ile ilgili açıklama yaptı. MEB, IBAN bilgileri güncel olmayan öğretmenler için MEBBİS'te IBAN güncelleme ekranı açtı. IBAN bilgileri güncel olmayan öğretmenler, MEBBİS sınav işlemleri modülü içerisine eklenen bu ekran aracılığıyla bilgilerini güncelleyebilecekler.

MEB'in öğretmenlere IBAN bilgisi ile ilgili yaptığı duyuru şu şekilde; 

Sınav İşlemleri Modülü: IBAN Güncelleme Ekranı açılmıştır. IBAN güncelle işlemi, MEBBİS Personel Bilgilerindeki IBAN numarasını ve ödemesi bekleyen sınavlara ait iban bilgisini günceller.

IBAN güncelle işlemi, MEBBIS Personel Bilgilerindeki IBAN numarasını ve aşağıda listelenen sınavlara ait iban bilgisini günceller. Güncelleme işlemi sırasında nüfus idaresinden Ad, Soyad, Baba adı bilgilerinizde güncelenecektir. Aşağıda yer alan kimlik bilgileriniz ile bankadaki bilgilerinizin aynı olması gerekmektedir, banka ile tutarsız olduğu durumlarda ödemeler geri dönmektedir. 

Örnek olarak evlilik nedeniyle soyadı değişikliği olmuş kişiler, iban numarasını değiştirmeden eski ibanını kullanarak iban güncelleme yapabilir. Bu durumda sistemde ödenecek olan sınavlara ait bilgileri düzelmiş olacaktır. Bu değişikliğin banka tarafında da yapılması gerekmektedir. Soyadı değişikliği bankaya bildirilmelidir. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.