MEB'den açık uçlu soru hazırlama eğitimi

MEB, Milli İzleme Sistemi çalışmaları kapsamında eğitimcilere açık uçlu soru hazırlama eğitimi verdi. Eğitim, Ege Üniversitesi Eğitimde Ölçme Değerlendirme Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tahsin Oğuz Başokçu başkanlığında yapıldı.

MEB'den açık uçlu soru hazırlama eğitimi
22 Haziran 2017 Perşembe 14:00

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından öğretmenlere açık uçlu soru hazırlama eğitimi düzenlendi. ÖSYM tarafından bu yıl getirilen açık uçlu sorular, LYS'de adaylara sorulmuştu. Açık uçlu soruların hazırlanması ve düzenlenmesi ile ilgili öğretmenlere açık uçlu soru hazırlama eğitimi verildi. 

MEB ÖDSGMMillî İzleme Sistemi çalışmaları kapsamında Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Veri Analizi İzleme ve Değerlendirme dairesince Genel Müdürlük UZEM Salonu’nda açık uçlu soru hazırlama eğitimi gerçekleşti.

Ege Üniversitesi Eğitimde Ölçme Değerlendirme Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tahsin Oğuz Başokçu’nun eğitim görevlisi olarak yer aldığı çalışmalara Veri Analizi İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığı personelinin yanında Ar-Ge ve Projeler Daire Başkanlığı ve Soru Oluşturma ve Geliştirme Daire Başkanlığı personeli de iştirak etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.