Malatya İL MEM müdürlük atama sonuçları

Malatya İl MEM, 2016 yılı müdürlük görevlendirme sonuçlarını açıkladı. MEB'e bağlı İl MEM'ler geçtiğimiz haftalarda başvuruları yapılan müdürlük atama sonuçları belli oluyor. Malatya İl MEM müdürlük sonuçlarını açıkladı. Müdürlük atama sonuçları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Malatya İL MEM müdürlük atama sonuçları
28 Haziran 2016 Salı 22:37

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü (Malayta İL MEM), Müdür görevlendirmesine yönelik atama sonuçlarını açıkladı. İlk defa veya yeniden müdürlük görevlendirme sonuçlarını açıklayan Malatya İl MEM, müdürlük atama sonuçlarını resmi internet sitesinden yayımladı. Malatya müdürlük sonuçlarını öğrenmek isteyen öğretmenler, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak, T.C Kimlik Numarası ve şifreleri ile birlikte sonuçları öğrenebilecekler. Malatya İL MEM'in müdürlüğe görevlinderme sonuçları ile ilgili yaptığı duyuru şu şekilde;

Malatya İl MEM müdürlük atama sonucu için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.