İstanbul İl İçi Atama ve Yer Değiştirme Sonuçları 2017

Öğretmenler, 2017 yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme atama sonuçlarını merak ediyor. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerin il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? İstanbul'da görev yapan binlerce personel il içi atama sonuçlarının açıklanmasını bekliyor.

İstanbul İl İçi Atama ve Yer Değiştirme Sonuçları 2017
07 Haziran 2017 Çarşamba 13:20

Binlerce MEB Personeli İstanbul 2017 İl İçi Yer Değiştirme Atama Sonuçlarını merak ediyor. Yerleştirme Takvimine göre 6 Haziran 2017 tarihinde açıklanacak sonuçlar için listelerin yayımlanlaması bekleniyor.  İstanbul İl MEM il içi isteğe baplı yer değiştirme sonuçlarını açıkladı.

İl içi yer değiştirme başvuruları 22-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında alınacak; atamalar valiliklerce 6 Haziran 2017 tarihine kadar sonuçlandırılacak ve ataması yapılanların ilişik kesme işlemleri 12 Haziran 2017 tarihinden itibaren başlatılacaktır. 24- Yer değiştirme başvurularına ilişkin tereddütler öncelikle il millî eğitim müdürlüklerince giderilecek; bu şekilde giderilemeyen tereddütler ise Bakanlığa bildirilecektir. Yukarıda belirtilen açıklamalarda yer almayan hususlarda Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri esas alınacaktır.

İstanbul İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.