İstanbul'da MEB'den ihraç edilen öğretmenlerin isim listesi

MEB'den ihraç edilen 2 bin 219 öğretmen ve MEB personelinin isim listesi açıklandı. Peki İstanbul'da kaç öğretmen ihraç edildi? 675 sayılı KHK ile İstanbul'da ihraç edilen öğretmenlerin isim listesi kamusaati.com adresinde.

İstanbul'da MEB'den ihraç edilen öğretmenlerin isim listesi
30 Ekim 2016 Pazar 16:00

29 Ekim 2016 Cumartesi  tarihinde yayımlanan 675 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname ile Milli Eğitim Bakanlığı'nda terör örgütleri PKK ve FETÖ ile bağlantısı olduğu tespit edilen 2 bin 219 öğretmen ve MEB personeli ihraç edildi. Peki İstanbul'dan kaç öğretmen ihraç edildi. İstanbul'da ihraç edilen öğretmenlerin isim listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

675 sayılı KHK ile MEB'den 2 bin 219 öğretmen ve MEB personeli kamudan ihraç edildi. Kamudan ihraç edilenler arasında İstanbul ilinde 198 öğretmen ve MEB personeli bulunuyor. Haberimizden İstanbul'da ihraç edilen 198 MEB personeli ve öğretmenin isim listesine ulaşabilirsiniz. 




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.