BİLSEM'lere öğretmen seçme sürecine dair duyuru

MEB, Bilim ve Sanat Merkezlerine öğretmen seçme sürecine ilişkin bölge sözlü sınav komisyonlarının sözlü sınav tarihlerini ve sözlü sınavın hangi illerde gerçekleştirileceğini yayımladı.

BİLSEM'lere öğretmen seçme sürecine dair duyuru
06 Nisan 2017 Perşembe 14:28

MEB, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nce, Bilim ve Sanat Merkezlerine öğretmen seçme sürecine ilişkin bölge sözlü sınav komisyonlarının sözlü sınav tarihleri ve sözlü sınavın hangi illerde gerçekleştirileceği yayımlandı.

Duyuruda, İl öğretmen değerlendirme komisyonuna yapılan itiraz değerlendirmelerinden sonra sözlü sınava hak kazanan nihai listenin MEB'in internet adresinde yayımlanacağı bildirildi.

Bu çerçevede sözlü sınava hak kazanan kişilere ait sözlü sınav randevu bilgileri daha sonra orgm.meb.gov.tr üzerinden duyurulacaktır.

Sözlü sınav tarihleri ve illerin listesi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.