701 sayılı Son KHK ile MEB'den ihraç edilen öğretmen ve personelin isim listesi (08 Temmuz 2018)

701 sayılı KHK ile MEB'de görevden atılan öğretmenlerin listesi belli oldu. FETÖ soruşturması kapsamında görevden ihraç edilen personelin isim listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. MEB ihraç listesi bu gece yayımlandı. İhraç edilen ve meslekten atılan öğretmenlerin listesi ile ilgili detaylar haberimizde.

701 sayılı Son KHK ile MEB'den ihraç edilen öğretmen ve personelin isim listesi (08 Temmuz 2018)
08 Temmuz 2018 Pazar 08:30

15 Temmuz 2016 tarihli kanlı darbe girişimi sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı eğitim kurumlarında bulunan Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında çok sayıda öğretmen açığa alınmış, bazıları meslekten direkt olarak ihraç edilmişti. 24 Haziran 2018 seçimleri sonrasında açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım, son OHAL KHK'sı ile kamu kurum ve kuruluşlarından çok sayıda kişinin ihraç edileceğini açıklamıştı. 08 Temmuz 2018 Pazar yayımlanan KHK ile birlikte MEB'de görevli çok sayıda öğretmen ve personel ihraç edildi. 701 sayılı KHK ile birlikte MEB'den ihraç edilen öğretmen ve personelin isim listesi açıklandı. Bu gece yayınlanan 701 sayılı KHK ile MEB'den atılan binlerce öğretmen ve personelin isimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 658 personel ihraç edildi.

MEB'in Son OHAL KHK'sı ile birlikte MEB bünyesinde çok sayıda MEB personeli ve öğretmen ihraç edildi. FETÖ'cü öğretmenlere ek olarak terör örgütü PKK sempatizanı öğretmeninde ihraç edileceği söyleniyordu. 701 sayılı KHK ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda görev yapan ve görevden ihraç edilen öğretmen ve personelin isim listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

701 Sayılı Son KHK ile MEB'den İhraç Edilenleri Öğrenmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.