Temmuz 2018 Memur Maaşları Ne Kadar Olacak (Mühendis, Avukat, Müsteşar, Polis, Akademisyen Maaşları)

Enflasyon rakamları açıklandı. 15 Temmuz 2018 memurların zamlı maaşları merak ediliyor. Temmuz 2018 Polis, Öğretmen, Öğretim Görevlisi, Müsteşar, Avukat, Mühendis, Hizmetli net zamlı maaşları ne kadar olacak? Memur maaş zammı ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Temmuz 2018 Memur Maaşları Ne Kadar Olacak (Mühendis, Avukat, Müsteşar, Polis, Akademisyen Maaşları)
03 Temmuz 2018 Salı 16:45

Enflasyon rakamlarının açıklanması sonrasında gözler temmuz memur maaşlarının ne kadar olacağına çevrildi. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan milyonlarca memur yeni zamlı maaşlarını merak ediyor. Memurlar enflasyon artışı ile birlikte 15 Temmuz 2018 tarihinden itibaren zamlı maaşlarına alacak. Müsteşar, Uzman, Uzman Yardımcısı, Polis, Öğretmen, Mühendis, Avukat ve Hizmetli maaşları ne kadar olacak? İşte merak edilenler. 

TÜİK enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre kamu kurumlarında çalışan memurlar temmuz maaşlarını zamlı olarak alacak. Açıklamaya göre;

TÜFE’de 2018 yılı Haziran ayında bir önceki aya göre %2,61, bir önceki yılın Aralık ayına göre %9,17, bir önceki yılın aynı ayına göre %15,39 artış gerçekleşti.

4.Dönem Toplu Sözleşme hükümlerine göre, 2018 yılının ilk altı aylık dönemine ilişkin enflasyon (TÜFE) artış oranının %4’ten fazla çıkan kısmı 1 Temmuz 2018 tarihi itibariyle yapılacak %3,5 oranındaki maaş zammına eklenecek.

Bugün açıklanan Haziran ayı enflasyon rakamlarına göre, altı aylık enflasyon artışı %9.17 olarak gerçekleştiğinden, %4’ten fazla çıkan %5.17 lik kısım maaşlara enflasyon farkı artışı olarak yansıyacak.

Temmuz 2018 Memur Maaşları

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.