Polislerin ve muhtarların maaşı Gelir Vergisi Kanunu'nda yapılan değişiklikle birlikte arttı

Gelir Vergisi Kanunu'nda yapılan değişiklik ile polislerin ve muhtarların maaşlarında 150 ile 500 TL arasında değişen artış oldu. İşte polise ve muhtara gelen zam miktarı...

Polislerin ve muhtarların maaşı Gelir Vergisi Kanunu'nda yapılan değişiklikle birlikte arttı
10 Şubat 2016 Çarşamba 13:13

 Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun'un bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesiyle birlikte muhtarların ve polislerin maaşında çeşitli oranda artış oldu. 

Emniyet hizmetleri sınıfında yer alan personellerin net maaşları unvan ve derecelerine bağlı olarak 151 TL ile 452 TL arasında değişen tutarda arttı. 

Halihazırda bin 5 lira alan muhtarların maaşları da bu kanun değişikliğiyle birlikte arttı. Muhtar maaşları ise 295 TL'lik artışla 1.300 TL oldu. 

Yine aynı Kanun'un değişmesiyle birlikte emniyet personelinin Emniyet Hizmetleri Tazmşnatlarında da yüzde 25 oranda artış gerçekleşti. 

Polislerin ek göstergeleri de 2 bin 200'den 3 bine çıkarıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.