Survivor 18 Nisan 2016 ödül oyununu kim kazandı? Survivor adasından canlı bağlantı

Survivor 18 Nisan 2016 yine eğlenceli dakikalara sahne oldu. Survivor 18 Nisan ödül oyunu, Survivor yarışmacılarına enfes kesen dakikalar yaşattı. Gönüllüler ve ünlülerin kıran kırana mücadele ettiği ödül oyununu kimler kazandı?

Survivor 18 Nisan 2016 ödül oyununu kim kazandı? Survivor adasından canlı bağlantı
19 Nisan 2016 Salı 15:41

Her bölümüyle izleyenleri kendine hayran bırakan, hem yarıştıran hem de yarışırken eğlendiren yarışma programı Survivor 2016 adası 18 Nisan 2016 'da yine enfes dakikalara sahne oldu. Survivor ödül oyunu ile yarışmada yine kazanan ve kaybedenlerin olduğu bir gün yaşandı. Ünlülerin ve gönüllülerin büyük mücadele verdiği yarışma sonrası yaşanan bitkinliklere heyecan karışınca ortaya komik sahneler çıktı. Peki Survivor 18 Nisan 2016 ödül oyununu kim kazandı?

ÖDÜL OYUNU KAZANANA LAHMACUN, PİDE YEDİRTTİ

Her ödül oyunundan sonra yarışmacılar ada şartlarından bir an olsun sıyrılarak gerçek hayattaki gibi bir yemeğe kavuşuyor. Survivor 18 Nisan Pazartesi bölümünde yarışmacılar Çıtır Usta'dan Lahmacun ve Kaşarlı pide yedi. Ayrınca bunların yanına içtikleri kola da ödül kazandıklarına değdi. Ancak ünlüler ekibindeki atakan'ın ve gönüllülerdeki İbrahim'in Survivor ödül oyununda sakatlıkları sebebiyle yer almaması dikkat çekti. 

ÜNLÜLER BİR ADIM DAHA ÖNDE

Ünlüler takımından Nagihan, Yattara ve Ezgi'nin üst düzey performans sergilemesi günün en olaylı konusu oldu. Ünlülerin 18 nisan Survivor ödül oyununu kazanmak için başlarda sıkı hamle yapsalar da Gönüllüler durumu toparlamak için oldukça ciddi mücadele verdi. 

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlülerin Survivor ödül oyununu 10 - 8 kazanması ise ünlüler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.


Etiketler; #survivor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.