Plastik Tabak

Plastik Tabak
25 Temmuz 2018 Çarşamba 23:55

Plastik tabaklar tek kullanımlık ürünler olarak karşımıza çıkmakta. Yemek organizasyonlarında, piknik alanlarında ve çeşitli ihtiyaçlarda kullanılmaktadır. Plastik tabak toptan alım imkanı sunan firmalar, talebe göre standart renkler dışında farklı renklerdede üretimi gerçekleştirmektedir.  ISO 2000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve BRC/IOP Standardında" el değmeden üretimi gerçekleşmektedir. Bu standart dışında üretim yapan firmalardan alım yapılmaması tavsiye edilmekte. Kansolojen etkisi olmaması açısından lider firma ve markalar önemli bir yer arz etmektedir. Farklı hacim ve boyutlarda üretimi yapılan plastik tabaklar kolay kullanımı ve kullanım sonrası geri dönüşümü ilede önemli bir yer almaktadır.

Plastik tabaklar geri dönüşümü kolay ürünlerdir. Bu ürünler ile doğaya zarar vermeden kullanım yapmak gerek görülebilir. Plastik tabaklar kalitesine ve baskısına göre değişkenlik arz etmektedir. Bu değişkenler arasında özellikleri ise şu hususlar belirlemektedir.

  • Renk Üst
  • Gen.
  • Üst Çap
  • Alt Çap
  • Tb. Çap
  • Yükseklik
  • Hacim Tam
  • Hacim

Bu ve benzeri özelliklerle üretilen plastik tabak üreticileri üretimde en üst kalite hedefi ile hizmet vermektedir. Bunlar arasında en dikkat çeken firma ise Işık Plastik. Işık Plastik kalite üretim yapısı, el değmeden standartlara uygun ürünleri ile hizmet vermektedir. Plastik bardak, plastik kaşık, plastik çatal, plastik tabak, yoğurt kaseleri gibi çeşitli kategorilerde üretim yapmaktadır. Firma Ürünleri sadece iç piyasada değil dış piyasada da ihracatını yaparak satışını gerçekleştirmektedir.  Sıcak ve soğuk gıdalar için uygun üretim anlayışıyla satışa sunulan plastik tabaklar kaliteli yapıdadır. Farklı desenlerde ve talebe göre baskı yapımı ilede satışa olanak sağlayan Işık plastik konjektürel bir üretim anlayışı sunmaktadır. Evlerde, iş yerlerinde, piknikte ve sokakta dilediğiniz her yerde kullanıma uygun tasarlanmış ve şık yapısı ile dikkat çekmektedir.  Standart renkler dışında talep edilen renk seçenekleri ilede üretimi gerçekleşmektedir.

Işık plastik kalite belgeleri ve kalite üretimleri ile dikkat çeken bir firma olarak karışımıza çıkıyor. Firmanın ürünleri kalite standartları çerçevesinde değerlendirilmektedir. Firmadan alım yapmak için https://www.isikplastik.com/ web sitesi ziyaret edilebilir veya iletişime geçilebilir.


Etiketler; #Plastik Tabak
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.