Kısmetse Olur 14 Şubat izle, 19. haftanın finali izle? Kısmetse Olur 14 Şubat kim elendi?

Ekranların en beğenilen evlendirme programı Kısmetse Olur 14 Şubat Pazar fragmanı yayınlandı. Her pazar 22.15'te Kanal D ekranlarında haftanın finali yapılıyor ve bir gelin damat adayı eve veda ediyor. Peki 14 Şubat Pazar günü 19. haftanın finali bölümünde eve kim veda edecek? 19. haftanın finali fragman izle ipucunu öğren.

Kısmetse Olur 14 Şubat izle, 19. haftanın finali izle? Kısmetse Olur 14 Şubat kim elendi?
11 Şubat 2016 Perşembe 23:31

İzdivaç programları arasında en beğenilen program Kısmetse Olur her bölümü izlenme rekorları kırıyor. İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan Kısmetse olur evlendirme programı her gün 12.15'te Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Haftaiçi her gün evde yaşanan olayların, entrikaların, eğlenceli dakikaların ekranlara geldiği evlilik programında Kısmetse Olur haftanın finali 14 Şubat Pazar akşamı 22.15'te Kanal D ekranlarına geliyor. 

19. haftanın finali bölümünde gelin ve damat adaylarının oylarıyla bir yarışmacı, gelin damat adayı eve veda ediyor. Peki Kısmetse Olur 14 Şubat Pazar bölümünde eve kim veda edecek, kim elenecek? 

Her hafta büyük sürprizlerin, büyük aşkların ev ayrılıkların yaşandığı Kısmetse Olur evinden 14 Şubat pazar akşamı canlı yayın yapılacak ve bir kişi oylarla elenecek.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 14 Şubat 19. haftanın finali bölümünde yarışmacılar şu diyalogları sergiliyor:

- Ne kanıtlamak istiyorsan kanıtla, senden korkan senin gibi olsun.

- Semih gibi bir erkek Nur gibi bir kadınla olmayacak. Bu ilişki de bir gün bitecek.

- Bir daha bu konu açılırsa seninle ciddi manada aram açılacak.

- Eser'in duygularıyna oynama ona yazık etme.

- Sanma ki herkes kalıcı, bir gün sen de gideceksin.

- Senin bizim ilişkimize zarar vereceğini düşünüyorum. Aynı zamanda Mehtap'a da zarar vereceksin.

- Geldiğimden beri beni izliyorsun. "Next mext yapıyorsun ya" al sana "next.

14 Şubat bölümünde kimin elenecegi gizemini  koruyor. Biz sürekli kimin elenecegi ile ilgili sosyal medya tahminlerini topluyoruz.  İlerleyen dakikalarda yayimlayacagiz. Peki sizce Kismetse olur 14 subat kim elenir?  Yorum olarak aşağıdan yazabilirsiniz .

KISMETSE OLUR 19. HAFTANIN FİNALİ FIRAGMANI 14 ŞUBAT 2016 PAZAR SEVGİLİLER GÜNÜ




KANAL D ÜZERİNDEN İZLE 




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aamir - 8 yıl önce
boğaçhan elencek