İlişki Durumu Karışık 32. bölüm izle Show TV, Can Ayşegül'ü kaçırıyor canlı izle

Show Tv'nin heyacanlı ve sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık'ta işler sarpa sarıyor. İlişki Durumu Karışık 31. bölümde Elif'in hamileliğinin yalan olduğunu anlayan Ayşegül, Mediha'nın tuzağına düşüyor. Peki Can ve Ayşegül bu tuzağa inanıyor mu? İlişki Durumu Karışık 32. Bölüm Show TV ekranlarından izleyin ve son bölüm izlerken gerçekleri bir de dizide görün.

İlişki Durumu Karışık 32. bölüm izle Show TV, Can Ayşegül'ü kaçırıyor canlı izle
27 Şubat 2016 Cumartesi 13:05

Ayşegül ve Can'ın birbirlerine olan aşkını karmaşık bir şekilde ele alan, güven, gurur ve sadakat ekseninde değerlendiren İlişki Durumu Karışık 32. bölümde de yeni olaylara gebe oluyor. Son bölümde Ayşegül'ün sözlerine bir türlü inanmayan Can pişman oluyor ancak bu pişmanlığı fayda etmiyor. Peki Can Ayşegül'ü tekrar nasıl kazanacak? Tüm bu soruların cevabı İlişki Durumu Karışık 32. bölüm Show TV ekranlarından izleyin.

Son zamanların en çok sevilen dizileri arasında yerini alan ve dizi sektörüne damgasını vuran projeler arasında yerini koruyan Show TV ekranlarında yayınlanan “İlişki Durumu: Karışık”; içerisinde aşk, kıskançlık, dostluk, gurur ve yanlış anlaşılmalarla el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi sunuyor. Her hafta yeni bir heyecanın yaşandığı dizi de duygusallık ve neşe de hiç eksik olmuyor. 
 
Başrollerini Seren Şirince, Pamir Pekin, Berk Oktay ve Eda Ece’nin paylaşdığı dizinin yapımcılığını ise MF Yapım-Faruk Bayhan’ın yapıyor.
 
Bülent İşbilen'in yönettiği dizinin senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından kaleme alınıyor.


İlişki Durumu Karışık 31. bölümü bu akşam saat 20.00'de Show TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkacak.

İlişki Durumu Karışık 32. bölüm canlı izlemek için tıklayın.


İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 32. BÖLÜM CANLI İZLE

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


“İlişki Durumu: Karışık”ın geçtiğimiz haftaki, 30. bölümünde; Ayşegül'e Gülendam tarafından söylenenler yenilir yutulur cinsten değildi. Ayşegül duyduklarını doğrulamak istercesine Elif'in hamile olup olmadığını sorgulamaya başlamıştı. 

Geçirdiği kazanın ardından Ayşegül’ün evinde dinlenen Murat, Sevgililer Günü için özel bir hazırlığa girimiş ancak Can’ın da Murat'ın planını bozmak için bir planları vardı. Naci, Mediha’nın sevgisini hazırladığı Sevgililer Günü sürpriziyle kazanmaya karar verir.Mediha’nın kendini kaybedişiyle, Sevgililer Günü sürprizi büyük bir eğlenceye dönüşmüştü.


İlişki Durumu Karışık 32. Bölüm Fragmanı - 27 Şubat 2016 Cumartesi SHOW Tv - Gelecek Hafta Neler Olacak? hakkında merak edilen detaylar haberimizdedir.SHOW TV'nin sevilen İlişki Durumu Karışık dizisi bu hafta yeni bölümüyle yine seyircileri ekrana kilitleyecek. Dizide bu hafta neler olacak?
 
SHOW TV'nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık bu hafta yeni bölümüyle yine seyircileri ekrana kilitleyecek.Dizide bu hafta neler olacak? SHOW TV İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı için haberimizi takip etmeye devam edin. 
Dizinin Bu haftaki bölümünde neler olacak ? Yeni Bölüm Hakkında Tüyolar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.