Hülya Koçyiğit'ten üzücü haber

Hülya Koçyiğit, akciğerindeki kanseri nedeniyle ameliyat oldu. Koçyiğit, sevenlerine sosyal medyadan bilgi verdi.

Hülya Koçyiğit'ten üzücü haber
29 Mayıs 2017 Pazartesi 16:03

Yeşilçam'ın sevilen isimlerinden Hülya Koçyiğit, ABD'nin New York kentinde akciğerindeki kanserli bölge için ameliyat oldu. Hülya Koçyiğit, ameliyatı ve şimdiki sağlık durumu ile ilgili sosyal medyadan sevenleri için paylaşımda bulundu. 

Dayanılmaz ve şiddetli ağrılarının devam ettiğini belirten Koçyiğit, "Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim. Hala hastanedeyim ancak size cevap verebiliyorum. Ağrılarım için epiduraldan verdikleri ilaçları kestiler ama dayılmaz, şiddetli ağrılarıma damardan ve ağızdan ilaç almaya devam ediyorum. Henüz direni de çıkaramadılar. Özetle sıkıntım çok ama sabrediyorum, şükrediyorum. Bu mübarek günlerde bana ulaşmaya çalışan sevenlerim, dostlarım, ailem var. Sizler varsınız. Hepiniz direnme gücü veriyorsunuz bana. Benim için dua eden herkesten Allah razı olsun. Allah'ın izni ve desteğinizle bu zor günleri atlatacağım. Çünkü sevginiz, yaşam enerjisi. Sevgilerimle" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.