Diriliş Ertuğrul 51 bölüm fragmanı izle, Diriliş yeni bölüm izle - Ertuğrul ve Tuğtekin karşı karşıya

Diriliş Ertuğrul yine izleyenleri ekrana kitleyen bir bölümle ekranlara geldi. Gök kararı alan Ertuğrul obadan kimleri yanına çekmeyi başaracak? Ertuğrul ve Alpleri hapiste bulunan Banuçiçek'i kaçırmayı başarabilecek mi? Daha büyük planlar içine giren Gümüştekin planlarında başarıya ulaşabilecek mi? Diriliş Ertuğrul 51. bölümü ile 23 Mart Çarşamba günü TRT1 ekranlarında. Diriliş Ertuğrul Baycu Noyan gerçekte kimdir? İki oba savaşa mı gidiyor?

Diriliş Ertuğrul 51 bölüm fragmanı izle, Diriliş yeni bölüm izle - Ertuğrul ve Tuğtekin karşı karşıya
16 Mart 2016 Çarşamba 23:25

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez ve reying rekorları kıran dizisi Diriliş 'Ertuğrul' 50. bölümü ile ekrana geldi. Osmanlı Devleti kurucusu Osman Gazi'nin babası Ertuğrul Gazi'nin hayatının anlatıldığı tarihi dizide olaylar sıcağı sıcağına devam ediyor. Geçtiğimiz bölüm sonunda Korkut Bey'in aytolun tarafından zehirlenerek öldürülmesi Kayı ve Dodurga obasındaki iplerin tamamen gerilmesine neden oldu. Aytolun'un Banuçiçek'e iftira atması sonrası kafesli çadıra atılan Banuçiçek masum olduğunu ispat edebilecek mi? 

Diriliş 'Ertuğrul' 50. Bölüm Özeti

Gümüştekin ve Ertuğrul arasındaki gerilim gün ve gün artmaktadır. Mührün otaktan Gümüştekin tarafından çalındığına inanan Ertuğrul bu iddiasını ispat edebilecek mi?  Yaşlılar tarafından verilen görevi Ertuğrul titizlikle planlamaktadır. Artık göç vakti gelmiştir ve Ertuğrul bu durumu annesi Hayme Ana'ya anlatır. Hayme Ana bu durumu Gündoğdu'ya açar ancak Gündoğdu bu fikre sıcak bakmaz ve hayır cevabını verir.  Durumdan şüphelenen Gümüştekin Ertuğrul ve alplerinin peşine adam takar ve onları izletir. Ertuğrul ise bunun an ve an farkındadır ve Gümüştekin'in planına karşılık kendi de plan yapar.  Ertuğrul ve Alpleri bir yandan da Aytolun'un iftirası sonrası hapsedilen Banuçiçek'i kurtarmak için harekete geçerler. Doğan Alp uyku ilacı bulunan sıcak şerbeti kafesli çadır başında bekleyen alplere verir. Alplerin uyuması sonrası Doğan Banuçiçek'i kafesli çadırdan kaçırır. 

Korkut Bey'in ölümü sonrası Dodurga Obası'nın başına Tuğtekin geçmiştir. Tuğtekin'in ilk işi babasını öldürdüğünü düşündüğü Banuçiçek'i öldürmektir.  Uç beyliğini isteyen Gümüştekin daha büyük planlar içine girer. Aytolun Tuğtekin'e zehrini akıtmaya başlamıştır. Yalanlarıyla Tuğtekin'i zehirleyen Aytolun, Tuğtekin'i Selcan'a karşı doldurmaya devam etmektedir. Bir yandan da Goncagül Gündoğdu'yu yalanlarıyla Selcan'a karşı doldurur. Kendini kaybeden Tuğtekin bir hışımla Selcan Hatun'un çadırına girer ve gerçeği öğrenmeye çalışır. Kendinden geçen tuğtekin Selcan'ın peşine takılır ve kılıcını çeker. Bunu gören Ertuğrul ile Tuğtekin karşı karşıya gelir. Tuğtekin'in Selcan'ın çadırına girdiğini öğrenen Gündoğdu Tuğtekin'e hesap sormaya gider. Aytolun yine numara yaparak ortamı sakinleştirir. Banuçiçek'in kaçtığını öğrenen Tuğtekin büyük bir hataya doğru adım adım gitmektedir. Bamsı ve Turgut'a hesap soran Tuğtekin Ertuğrul'un karşısına dikilir ve hesap sormaya hazırlanır.

Diriliş Ertuğrul 51. Bölüm Fragmanı


Diriliş Ertuğrul Baycu Noyan Kimdir?


Baycu Noyan, Moğolların savaşçı özellikleriyle tanınan Besud kabilesine mensup bir ailenin çocuğuydu. Başlayan Moğol istilasının ilk anlarından itibaren ordu içinde yer alan Baycu Noyan, Cengiz Han’ın önemli komutanlarından biri olan Jebe’nin öz yeğeniydi. Baycu'nu adı ilk kez ciddi anlamda 1228 tarihinde duyuldu. İran'ı istilaya 1220 yılında başlayan Moğollar, ilerleyen yıllarda da bu istilaya yayılarak devam etti. Bu seferlerin önemlilerinden birisi olarak kabul edilen 1228’deki İsfâhan seferine katılan Baycu Noyan, seferde gösterdiği üstün başarı ile Anadolu ve Azerbaycan valisi olan Cormagon Noyan tarafından, Kafkasya'nın fethi ile görevlendirildi. Burada büyük başarılar elde ederek  Kafkasya'nın Moğol hakimiyetine girmesini sağladı. Bu başarısı Moğol hükümdarı Ögedey’in takdirini kazanmasını sağlamıştı. Bunun üzerine de takip eden yıl içinde Moğolların Batı Kafkasya ve Azerbaycan valisi olarak atandı.

Tekden film tarafından yapımcılığı üstlenen ve  başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, Osman Soykut, Uğur Güneş, Hülya Darcan, Evrim Solmaz gibi isimlerin yer aldığı TRT’nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 2'nci sezonunda yer alan "Baycu Noyan" karakterini usta oyuncu Barış Bağcı canlandırıyor.

Barış Bağcı Kimdir

 27 Mayıs 1975 yılında Karamanda dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde tamamladı. 1997 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosunda oyunculuk görevine başlayan oyuncu burada 3 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılı itibari ile tayin neticesinde İstanbul Devlet Tiyatrosuna geçti.

2011 yılında Muazzez Tahsin Berkand'ın "Küçük Hanımefendi" isimli romanından televizyon dizisine uyarlan "Küçük Hanımefendi" dizisinde Cansu Tosun, Derya Alabora, Beyazıt Gülercan ile birlikte rol aldı.Barış Bağcı 2012 yılında yönetmenliğini ve yapımcılığını Rezzan Tanyel'in üstlendiği ve Melisa Sözen, Edhem Dirvana, Ayşen Gruda ve Ezgi Mola’nın da rol aldığı "Pazarları Hiç Sevmem" isimli sinema filminde Ali rolünü canlandırırken, Diriliş Ertuğrul'un 2'nci sezonuna "Baycu Noyan" karakteri ile merhaba dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.