Beyaz Show bugünkü yeni bölüm konukları kimler?

Kanal D ekranlarının senelerdir devam eden talk show’u Beyaz Show bu hafta da yine bomba gibi konuklarla ekranlarda olacak. Peki, Beyaz Show yeni bölüm konukları kimler olacak? Beyaz Show’un bugün yayınlanacak bölümünde hangi konuklar gelecek? Beyaz Show konukları kimdir? Tüm detaylar haberimizde...

Beyaz Show bugünkü yeni bölüm konukları kimler?
01 Nisan 2016 Cuma 13:15

Uzun yıllardır ekranlarda talk show programı sunan Beyazıt Öztürk Beyaz Show programıyla evlere kahkahayı getiriyor. Her hafta birbirinden eğlenceli dakikaların yaşandığı Beyaz Show stüdyosunda bu hafta da birbirinden çok sevilen konuklarla güzel anlar yaşanacak.

BEYAZ SHOW BU HAFTAKİ KONUKLARI KİMLER?

Beyaz Show’un bu haftaki konukları Saba Tümer, Furkan Palalı, Ece Seçkin, Kolpa ve Turabi Çamkıran olacak. Sevilen konuklarıyla yine güldürmek için ekranlara gelecek olan Beyaz Show saat 23:30’da Kanal D ekranlarında!



SABA TÜMER KİMDİR?


5 Aralık 1970 senesinde İzmir Alsancak’ta dünyaya gelen Saba Tümer, Özel İzmir Fatih Lisesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü kazanan ve okumaya başlayan Saba Tümer, mezun olmasının ardından Sky TV’de çalışmaya başlamıştır. Diksiyon dersleri alana Saba Tümer sonrasında 4 ay boyunca Ege TV’de çalışmış ve 4.5 yıl boyunca ise NTV’de günlük haberleri okumuştur. Şimdilerde sunuculuk yapan Saba Tümer özellikle şen kahkahaları ile bilinmektedir.

Kariyerinde bir çok TV programı yapan ve çeşitli konularda sunuculuk yapan Saba Tümer son olarak TV8 ekranlarında Oyuna Geldik isimli eğlence programını sunmuştur.

Saba Tümer bu akşam yayınlanacak olan Beyaz Show programına konuk olarak katılacaktır.



FURKAN PALALI KİMDİR?

1986 doğumlu olan Furkan Palalı, 2011 senesinde Best Model of Turkey ve Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. İki çocuklu bir ailenin ferdi olan Furkan Palalı, Konya’da dünyaya gelmiştir.

Üniversite öğrenimini Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde tamamlayan Furkan Palalı, 2010 senesinde bir çok tiyatro dersi almıştır. Hala Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde yüksek lisans öğrenimini sürdüren Furkan Palalı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yunus Emre dizisinde oynamaktadır.

Bir dönem basketbol da oynamış olan Furkan Palalı bu akşam Beyaz Show’a konuk olarak katılacak.



ECE SEÇKİN KİMDİR?

Son dönemlerin en çok dinlenen pop sanatçısı olan Ece Seçkin, 1991 doğumludur. Müzik hayatına 3 yaşında piyano eğitimi ile başlayan Ece Seçkin, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazandı. 2010 senesinde Bahçeşehir Üniversitesi ‘Hukuk Fakültesi’ni kazanan Ece Seçkin, 2011 senesinde Ozan Doğulu ile tanıştı ve bu sanatçının hayatında dönüm noktası oldu.

2012 senesinde ilk albümü "Bu Ne Yaa!"yı çıkaran Ece Seçkin, 2014 senesinde “Şok Oldum” isimli albümüyle kendini tekrar gösterdi. 2015 senesinde ise “Aman Aman” isimli maxi single'ı yayınlamıştır.

Ece Seçkin bu akşam Beyaz Show’da yine müzik ziyafeti yaşatacak.



KOLPA KİMDİR?

Adana kökenli Türk rock grubu olan Kolpa 2005 senesinde kurulmuştur. 2009 senesinde Hayat Senin isimli ilk albümlerini yayınlayan grup, 2010 Şubat ayında 5 cover şarkıdan oluşan maxi single albüm Maximum isimli albümlerinde bulunan Böyle Ayrılık Olmaz şarkısı birçok listede 1 numaraya yükselen Kolpa, 2011 senesinde “Son Nefesim” ve “Yatağın Soğuk Tarafı” isimli albümleri yayınlamıştır. Son olarak 2014 senesinde “Aşk ve Hayat Hakkında” isimli albümünü yayınlayan Kolpa grubu bu akşam Beyaz Show programına konuk olarak katılacak.



TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

1988 senesinde Mersin’de dünyaya gelen Turabi Çamkıran, Merisn Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünden mezun olmuştur. 2014 senesinde Survivor yarışmasına katılan ve bu yarışmada kendini tanıtan Turabi Çamkıran 2015 senesinde yayınlanan Survivor All Star kadrosunda da bulunmuş, yarışmadan birincilikle ayrılmıştır. Yarışmadan sonra Sabit Kanca 2 sinema filminde rol alan ve şimdilerde Kertenkele isimli dizide oynayan Turabi Çamkıran bu akşam Beyaz Show programında sevenleriyle buluşacak.

BEYAZ SHOW YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.