Star TV Yayın Akışı - 30 Ocak Cumartesi

Yeni dizileri ve programları ile izleyicilere keyif veren yayınlar yapan Star TV 'nin 30 Ocak Cumartesi yayın akışı ile bizleri memnun etmeye devam edecek. Başarılı dizilerinin yanı sıra bugün bir dizi daha ilk bölümü ile karşımızda olacak.

Star TV Yayın Akışı - 30 Ocak Cumartesi
30 Ocak 2016 Cumartesi 01:26

Bu sezon yayın hayatına başlayan yeni dizileri ve programları ile büyük bir yükseliş elde ederek oldukça iyi reyting değerleri elde eden Star TV 'nin, 30 Ocak Cumartesi günü yayın akışına göz attığımızda bugünde zirvede olacağını tahmin edebiliyoruz. Star TV bu sezon bir çok yeni yapımları yayınlamaya başladı ve izleyici tarafından oldukça beğenildi. Özellikle Cumartesi günleri fazla izlenilen ve beğenilen bir dizi yoktu ancak Star TV 'nin bu akşam yayına alacağı yeni dizisi ile bu boşluğu dolduracak gibi gözüküyor. 

Gündüz kuşağında Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Kara Sevda dizilerinin son bölümlerinin tekrarını yayınlanacak olan Star TV 'de bu dizilerin bölüm tekrarlarının ardından bir komedi klasiği olan Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi yayınlanacak. 

Ana haber yayınından sonra Göç Zamanı dizisinin ilk bölümü yayınlanacak. Bir süredir tanıtımları yapılan ve büyük merak içerisinde beklenilen dizinin başrollerinde oldukça başarılı isimler yer alıyor. Bir dram serüveni olacak ve Cumartesi günlerimizin vazgeçilmezi olacak dizi saat 20:00 'da ekranlarınızda olacak. 

Günü bu dizi ve hemen ardından verilecek olan tekrarı ile tamamlayacak olan Star TV 'de gece yarısından sonra bir klasik olan talk show programı Dada yayınlanacak. 30 Ocak Cumartesi günü Dada konukları ; Hayko Cepkin, Nilüfer Açıkalın, Güliz Ayla, Faruk Barman, Melike Güner, Zeliha Berksoy, Alayça Öztürk, Erdem Akakçe ve Selin Zafertepe olacak...


05:20 - Aramızda Kalsın - Tekrar
07:00 - Hayat Sevince Güzel - Yerli Sinema
08:00 - Prens ve Ben 2 - Yabancı Sinema
11:00 - Muhteşem Yüzyıl Kösem - Tekrar
13:45 - Kara Sevda - Tekrar
16:45 - Hababam Sınıfı Uyanıyor - Yerli Sinema
19:00 - Ana Haber
20:00 - Göç Zamanı - Yeni Dizi
22:30 - Yerli Dizi - Tekrar
01:00 - Dada - Talk Show
03:30 - Big Brother Türkiye Gece - Yarışma

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.