Özge Ulusoy Sabancı Ailesine ''evlilik sözleşmesi'' ile gidiyor

Özge Ulusoy Sabancı Ailesine yapılacak olan evlilik sözleşmesi ile beraber gidecek.

Özge Ulusoy Sabancı Ailesine ''evlilik sözleşmesi'' ile gidiyor
12 Ocak 2016 Salı 21:27

Özge Ulusoy Sabancı Ailesine yapılacak olan evlilik sözleşmesi ile beraber gidecek.

Türkiye’nin en zengin ailelerinden Sabancı’ların gözde bekarı Hacı Sabancı, uzun süredir birlikte olduğu manken, oyuncu sevilisi Özge Ulusoy’a 115 bin dolar değerindeki bir yüzük ile evlenme teklifi etti. Yakın bir tarihte düğün var!

İddialara göre zengin işadamı Hacı Sabancı manken sevgilisine geçtiğimiz akşam gittikleri bir mekanda güzel bir jest yaptı. Özge Ulusoy’a aldığı pahalı hediyeler ile sık sık gündeme gelen Hacı Sabancı, bu kez çıtayı fena halde yükseltti. Değeri tam 100 bin dolar üzerinde 5 karat saf pırlanta bir yüzük alan Hacı Sabancı, sevgilisi Özge Ulusoy’a evlilik teklifinde bulundu.

Yeni yıla Hacı Sabancı ile Amerika’da giren Özge Ulusoy, sevgilisinin kendisine yaptığı bu güzel jest karşısında mutlu olduğunu ve evlilik teklifine ‘evet’ yanıtını verdiğini dile getirdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.