Nur Yerlitaş'ın son durumu nasıl?

'Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın son durumu nasıl' diye merakla bekleyen sevenlerine iyi haber. Nur Yerlitaş, geçtiğimiz hafta geçirdiği ameliyatın ardından taburcu edildi.

Nur Yerlitaş'ın son durumu nasıl?
20 Ekim 2016 Perşembe 13:00

Meme kanserine yakalan ve ameliyat olan ünlü modacı Nur Yerlitaş'tan iyi haber geldi. Göğsünü küçültmek için gittiği hastanede kanser teşhisi konan Yerlitaş, geçtiğimiz hafta ameliyat olmuştu. 

Nur Yerlitaş hastaneden taburcu edildi. Yerlitaş'ı hastanede yanlız bırakmayan Ivana Sert, salı günü taburcu edileceğini duyurmuştu. Bugün hastaneden taburcu olan Yerlitaş'a hastane çıkışı Menajer Stelyo Pipis eşlik etti. Yerlitaş "Herkese çok teşekkür ediyorum. Her kadının göğüs kontrolleri yaptırmasını istiyorum" diye konuştu.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.