Güllerin Savaşı Büyük Final! Güllerin Savaşı 68. Bölüm fragmanı yayımlandı

Güllerin Savaşı'nda büyük final geldi. 67. bölüm ile izleyiciyi ekrana kitleyen Güllerin Savaşı büyük finali ile bu akşam Kanal D'de. Güllerin Savaşı 68. Bölümünde neler olacak? detaylar haberimizde...

Güllerin Savaşı Büyük Final! Güllerin Savaşı 68. Bölüm fragmanı yayımlandı
06 Şubat 2016 Cumartesi 11:23

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisinde büyük final bu akşam olacak. Güllerin Savaşı 68. bölüm büyük finali ile ekranlara geliyor. İşte Gülllerin Savaşı 68. bölümden detaylar..

Güllerin Savaşı 68. Bölüm Özeti

Güllerin Savaşı'nda bütün sırlar açığa çıkacak! Gülfem ile kardeş olduğunu öğrenen Gülru'nun tepkisi ne olacak? Gülru, Tibet ile Gülfem'in ilişkisini bozmayı hedefliyor. Elindeki herşeyi kaybeden Gülfem, ailede kendini istenmeyen birisi olarak buluyor. Gülfem'e acı çektirmek isteyen Gülru, Gülfem'in son dayanağı Tibet'i de koparmak isterken, bu olaya Ömer şahit oluyor. 6 Şubat Cumartesi günü yayınlanacak büyük finalde aileyi bekleyen büyük süpriz ne olacak? 




Güllerin Savaşı neden final yapıyor.

Kanal D'nin iddialı dizisi Güllerin Şavaşı 68. Bölüm ile ekranlara veda ediyor. Peki bu kadar izleyicisi olan bir dizi neden erken final yapma kararı aldı. İddia'ya göre dizinin başrol oyuncularından Damla Sönmez ile Barış Kılıç'ın kavgaları dizinin bitmesinde bir etken. Gülru karakterine hayat veren Damla Sönmez'in sette sürekli bir şekilde kendini övmesi ve set ekibi ile sorun yaşadığı da iddialar arasında. Yapımcı ekibi bu olaylar nedeniyle diziyi bitirme kararı aldı. 



Damla Sönmez

1987 yılında dünyaya gelen Damla Sönmez,Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü. 2009 yılında Bornova Bornova filmiyle 46. Altın Portakal Film Festivalinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı. St. Joseph Lisesi'ni bitirdikten sonra Fransa'da Paris Sorbonne Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi aldı.

Damla Sönmez'in rol aldığı diziler

Güllerin Savaşı (2014-2016) - Gülru

Bir Aşk Hikayesi (dizi) (2013-2014) - Ceylan

Şubat (dizi) (2012-2013) - Gelin

Türkan (2010-2011) -Turhan

Gece Gündüz (2008-2009) - Pınar

Emret Komutanım (2008) - Karamel

Fırtınalı Aşk (2006-2007) - Melda Talay

Sahte Prenses (2006) - Sedef

Şarkılar Susmasın (2006) - Aycan

Kapıları Açmak (2005) - Gülşen

Omuz Omuza (2004) - Pelin

Camdan Pabuçlar (2004) - Gülçin

Barış Kılıç

1978 yılında Malatya'da dünyaya gelen Barış Kılıç, İstanbul Üniversitesi İktisat mezunudur. Yabancı dil eğitimi için Amerika2ya giden Kılıç, dönüş yaptıktan sonra Yeditepe Üniversitesi'nde yüksek lisans tahsilini yaptı. Üniversite yaşamında reklam işleri yapan Kılıç, cips reklamı seçmelerine gittiğinde cast ekibi tarafından farkedildi. 

Barış Kılıç'ın rol aldığı diziler

Güllerin Savaşı

Adını Feriha Koydum

Sakarya Fırat

Merhaba Hayat

Bütün Çocuklarım

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.