Gökhan Töre ile Esra Bilgiç evliliğe hazırlanıyor

Beşiktaş 'ın başarılı futbolcularından Gökhan Töre, Diriliş dizinin Halime Hatunu Esra Bilgiç ile hayatını birleştirmeye hazırlanıyor...

Gökhan Töre ile Esra Bilgiç evliliğe hazırlanıyor
01 Şubat 2016 Pazartesi 01:03

 Beşiktaş 'ın yıldız futbolcularından Gökhan Töre evliliğe hazırlanıyor. Son zamanların en popüler dizilerinden birisi olan Diriliş; Ertuğrul 'da Halime Hatun rolünü üstlenen oyuncu Esra Bilgiç ile evleneceği öğrenilen yıldız futbolcunun düğünlerini sezon sonunda yapılacağı tahmin ediliyor.

Ligde iyi bir ilerleme yakalayan Beşiktaş 'ı şampiyon ederek çifte düğün yapmak isteyen Gökhan Töre 'nin düğün hazırlıklarını yapmak için sezonun bitmesini beklediği öğrenildi. Genç çift magazinlere yakalanmamak için daha tenha yerlerde geziyorlar. 

Gökhan Töre 'nin ninesi Bedriye Törenin sözünden çıkmadığı ve çok sevdiği herkes tarafından biliniyor. Bedriye Nine 'den Esra Bilgiç 'le evlilik onayınında çıktığı öğrenildi. Daha önce Sophia Alexia ile evliliğe hazırlanan Töre beklenmedik bir şekilde ayrılmış ve ilişkiyi sonlandırmıştı...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.