Yazarımız Sema Tanrıverdioğlu Ersöz'ün imza günü

Ankara Ankara ATO Congresium'da düzenlenen Ankara 10. kitap fuarında Kamusaati.com yazarlarından Sema Tanrıverdioğlu Ersöz'ün 9 Ocak Cumartesi imza günü yapılacaktır.

Yazarımız Sema Tanrıverdioğlu Ersöz'ün imza günü
09 Ocak 2016 Cumartesi 10:16

Yıldızlar isimli yazısıyla Kamusaati.com yazarlar ekibine katılan Sema Tanrıverdioğlu Ersöz'ün edebiyat dünyasının raflarına kattığı Hüzün Bestesi isimli kitabının imza günü düzenlenecektir.


Yazarın hayatın en dokunaklı yerlerinden derlediği, okuyanın bam teline vurmayı hedefleyen deneme kitabı hüzün Bestesi, Bengü Yayınları'ndan çıkarak sevenleri ile buluştu.

Eylül Fuarcılık'ın organize ettiği Ankara Kitap Fuarı'nın 10.'su Ankara ATO Congresium'da 8 ile 17 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinliğe birçok yazarın imza günü de eşlik edecek.

Sema Tanrıverdioğlu Ersöz'ün imza günü ise 9 Ocak 2016 Cumartesi saat 13.30 ile 1.600 arasında Avrasya Yazarlar Birliği standında gerçekleştirilecek.


Hüzün Bestesi kitabından

“Kimi zaman şu koca kentin yamaçlarında, hengâmesinde, çatılardan ve binalardan ibaret manzarasında bulamadığım kayıp cümlelerimi hiç tahmin edemeyeceğim bir yerde bulabiliyorum. Bazen pencere kenarında öylece duran bir güvercin fısıldıyor, bazen de karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir ihtiyar, hatta herhangi bir kitabın satır aralarından düştüğü de oluyor önüme, kimi zaman da bir filmin kahramanında duyuyorum onu. Tıpkı bugün de olduğu gibi :“Burada olmamın bir sebebi olmalı!” diyor filmin küçük kahramanı.   “ Senin de burada olmanın bir sebebi olmalı!” İşte heybeme alacağım bir cümledir bu! Bir ufka işaret ediyor. Bütün dinlerin ve felsefî ilimlerin vurguladığı hakikate, hatta insanlık tarihinin şahit olduğu en büyük arayışa…”
                                                   
“Kaç Yûnus geçti şehirden ben ne aradığımı bilmezken? Durup seyretmediğim tabloların rengi bu yüzden soldu. Dinlemediğim şarkıların sesi bu sebeple sustu. İnce manalar süzüldü şehrin eleğinden geriye yalnız yüksek sesler kaldı. Bana da Yûnussuz kalan şehri solumak!”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
istanbul - 8 yıl önce
HAYIRLI OLSUN. SEVEREK OKUDUM AMA İMZASI NASİP OLMADI.