Türkiye, Rusya ve İran Halep'i görüşecek

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Halep'te yaşananlar için Rusya ve İran'la birlikte Moskova'da görüşüleceğini açıkladı.

Türkiye, Rusya ve İran Halep'i görüşecek
14 Aralık 2016 Çarşamba 22:01

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'nin Halep kentinde devam eden sivillere yönelik saldırılar hakkında, "Ülke genelinde ateşkesin sağlanması ve siyasi çözüm konusunda müzakerelerin başlaması için bir taraftan gayret sarfediyoruz. Önümüzdeki süreçte bu çabalarımız devam edecek. Bu anlamda, bu ayın sonunda 27 Aralık'ta Moskova'da Türkiye, Rusya, İran üçlü toplantısını gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Yurt dışında bizim vatandaşımız olup da PKK'ya oralarda aktif destek verenlerle ilgili vatandaşlıktan çıkarma dahil her türlü tedbiri alacağız. Tek tek bunları da takip ediyoruz." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.