MEB Baş Müfettişi, resepsiyon görevlisini silahla vurarak öldürdü

Milli Eğitim Başmüfettişi Adnan Bay ile Resepsiyon görevlisi Cemalettin Pamuk arasında çıkan tartışma sonrasında Başmüfettiş Adnan Bay silahıyla Pamuk'u vurarak öldürdü.

MEB Baş Müfettişi, resepsiyon görevlisini silahla vurarak öldürdü
30 Haziran 2016 Perşembe 10:34

İstanbul Bahçelievler'deki öğretmenevinde dün sabah saatlerinde gerçekleşen olayda Milli Eğitim Başmüfettişi Adnan Bay ile Resepsiyon görevlisi Cemalettin Pamuk arasında çıkan tartışma sonucunda Bay üzerinde bulunduğu silahıyla resepsiyon görevlisini ateş ederek öldürdü.

Elde edilen bilgilere göre Milli Eğitim Bakanlığı'nda Başmüfettiş olarak çalışan 53 yaşındaki Adnan Bay, tıp fakültesi öğrencisi oğlunu İtalya'ya göndermek üzere Atatürk Havalimanı'na doğru yola çıkmasının ardından Yenibosna Metro'da havalimanında saldırı olduğu haberini aldı. Bu haber sonrasında geri dönmek zorunda kalan Adnan Bay, oğluyla geceyi geçirmek üzere Bahçelievler Öğretmenevi'ne gitti.

Saat 00.10 sularında televizyon seyretme yüzünden başlayan ve lobide oturup oturmama ile tartışma devam etti. Tartışma sırasında Adnan Bay silahını çekerek resepsiyon görevlisi Cemalettin Pamuk'a ateş etmesi üzerine başından yaralanan Pamuk, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sonrası karakola gidip teslim olan Adnan Bay, adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Sabah

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat gürbüz - 8 yıl önce
İnsan olmayan nasıl müfettiş olmuş olsa olsa ondan kandile müfettiş olur