İstanbul patlamasında ölen-şehit ve yaralananların isimleri 10 Aralık 2016

İstanbul Beşiktaş'ta Çevik Kuvvete yönelik gerçekleşen hain terör saldırısında ölü ve yaralılar var. İstanbul'daki patlamada kaç kişi öldü, kaç kişi yaralandı? İstanbul patlamasında şehit olanların isimleri - 10 Aralık 2016 İstanbul Beşiktaş Patlaması, Patlamada ölenlerin isim kimlikleri belli oldu.

İstanbul patlamasında ölen-şehit ve yaralananların isimleri 10 Aralık 2016
11 Aralık 2016 Pazar 11:15

İstanbul Beşiktaş'ta  akşam 22.30 sıralarında Çevik Kuvvet Polislerine yönelik terör saldırısı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 29 kişi şehit olurken, 166 kişi yaralandı. Peki İstanbul patlamasında şehit olan ve yaralanan polislerin isimleri belli oldu mu? Patlamada yaşamını yitiren polislerin ve yaralananların isimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 
 

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN PATLAMA AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beşiktaş'ta yaşanan hain saldırıda 27'si polis 2'si sivil toplam 29 kişinin şehit olduğunu, 166 kişinin ise yaralandığını ifade etti. Soylu, saldırı ile ilgili 10 kişinin gözaltına alındığını ifade etti. 
 

Patlamada yaralananların isimleri açıklandı mı?

İstanbul Vodafone Arena yakınlarında gerçekleşen bombalı saldırıda şu anak kadar açıklanan şehit ve yaralıların isimleri şu şekilde;

Kimliği tespit edilen Şehitlerimizin isimleri



Adem Oğuz
Adem Serin
Ahmet Dokuyucu
Ali Aksoy
Berkay Akbaş
Bora Çelik
Çetin Sarıkaya
Durmuş Öcal
Emre Horoz
Hamdi Dikmen
Hasan Bilgin
Hüseyin Akyüz
Hüseyin Dalgılıç
İlker Uylaş
Kadir Yıldırım
Kemal Devrilmez
Mehmet Atıcı
Mehmet Taş
Mehmet Zengin
Metin Düzgün
Murat Yılmaz
Mustafa Öztürk
Oğuzhan Duyar
Okan Doğan
Selin Çelik
Soner İdil
Süleyman Korkut
Tuncu Uncu
Uğur Ürker
Vefa Karakurdu
Velat Demiroğlu
Yasin İke

Yaralıların İsimleri  şu şekilde;             



Yaralı Emniyet Personelin İsimleri İçin TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Polat - 7 yıl önce
Başımız sağolsun Rabbim şehitlerimiz ailelerine sabır versin terörü lanetliyoruz
Avatar
Esra boyuk - 7 yıl önce
Başımız sağolsun turkiyee
Avatar
Ayşe gül - 7 yıl önce
Yeter artık dursun bu patlamalar dursun bu şerefsizler namusuzlar çocuklar yetim kalmasın kadınlar dul anneler babalar evlat acısı görmesin yeter yeter ne olur bitsin bu olaylar Allahım sen bizlere vatanımıza milletimize polisimize askerimize yardım et.
Avatar
Zehra - 7 yıl önce
Çok üzücü bir haber
Avatar
Akif - 7 yıl önce
Başımız sağ olsun
Avatar
Ayse gülcan - 7 yıl önce
Tüm şehit yakinlarimiza Sabırlar diliyorum yaralanan canlarimizada Allahtan acil şifalar diliyorum biz bu haberlerle her gün binlerce kez oluyoruz hepimizin başı sağolsun
Avatar
uğur simsek - 7 yıl önce
Başımız sağolsun mekanları cennet olsun
Avatar
Samet Anga - 7 yıl önce
Oncelikle Allah ruhlarini şaad etsin cumhurbaskaninina sesneliyom neredesiniz başkanımız savas desen ıgdırdan kosa kosa gelirim lutfen vatanimizi milletimizi yurdumuzu ayaktta tutun ve tutalim ulu onder ATATURK UN biraktigi milleti yukseklttt.... Vatan icin canimi kanimi veririm.. Allah nasip etse ben de polis olcam o zaman vatan icin ugruna savasirim...