İstanbul Beşiktaş'taki patlamada yaralananların isim listesi

İstanbul Vodafone Arena yakınlarında Çevik Kuvvet polislerine yönelik gerçekleşen bombalı saldırıda 29 kişi şehit olurken, 155 kişi yaralandı. Peki bombalı saldırıda yaralananların isimleri açıklandı mı? İstanbul Vodafone Arena patlaması ile ilgili merak edilenler kamusaati.com adresimizde.

İstanbul Beşiktaş'taki patlamada yaralananların isim listesi
11 Aralık 2016 Pazar 11:05

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Vodafone Arena yakınlarında şiddetli bir patlama meydana geldi .Bu akşam oynanan Beşiktaş Bursaspor maçında görevli Çevik Kuvvet Polislerine yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırı sonrasında olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevkedildi. Saldırıda 29 kişi şehit oldu, 19'u ağır 155 kişi ise yaralandı. Bombalı saldırıda yaralananların isimleri merak ediliyor.

PATLAMA ile ilgili YAYIN YASAĞI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Başbakanlık tarafından İstanbul'da Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında meydana gelen patlamaya ilişkin geçici yayın yasağı getirildiğini bildirdi.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN PATLAMA AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Beşiktaş -Bursaspor maçı hemen ardından Bursaspor taraftarı tahliye olduktan sonra çevik kuvvet ekiplerimizin toplanma yerinde el düzenekli olduğunu değerlendirdiğimiz bomba yüklü bir araç, patlatılıyor ve orada olay yerinde şehitlerimiz ve yaralılarımız oluyor. Aynı dakikalarda 45 saniye sonra Maçka Parkı'nda yine bağlantılı olduğunu düşündüğümüz bir başka canlı bomba polisler tarafından fark ediliyor. Etrafı tertibat alınıyor. Ama araç patlatıldıktan hemen sonra o da kendisini etrafından tertibat alan polislerin ortasında patlatıyor. Burada içimizin yandığını ifade etmek isteri. Türkiye'nin her noktasında terörle mücadeleyi sürdüren güvenlik kuvvetlerimiz, polisimiz, jandarmamız, korucumuz, özellikle 15 Temmuz'dan sonra acaba güvenlik kuvvetlerinde bir zafiyet olur mu düşüncesinin tam aksine Türkiye'nin her noktasında terör örgütlerini diskalifiye edebilmek için yoğun çaba harcıyorlar. Gün yoktur ki terör örgütlerine zayiat verdirilmesin, hain planları engellenmesin. Bu akşam da yapılan hain saldırı aslında bu mücadelenin akamete uğrayabilmesi için gerçekleştirilmiş bir saldırı. Bu iki patlamada milletimize üzülerek belirtiyoruz ki şu anda Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmiş 29 şehidimiz var. 1 Emniyet müdürü ve 1 emniyet amiri olmak üzere toplam 27 polis arkadaşımız şehit. 166 şu anada kadar tespit edilen yaralımız var. Yaralılarımızın bir kısmı taburcu edildi. Yaralılarımızın 17'si ameliyatta, 6 yaralı yoğun bakımda" ifadelerini kullandı.

Patlamada yaralananların isimleri açıklandı mı?

İstanbul Vodafone Arena yakınlarında gerçekleşen bombalı saldırı ile yaralananların isimleri henüz açıklanmadı. Yetkililerin açıklamasının ardından yaralıların isimlerini haberimizden öğrenebilirsiniz. 

Patlama sonrasında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2, Cerrahpaşa'da 1, Çapa Tıp Fakültesinde 9, Haseki Araştırma Hastanesi'nde 10 ve Gruba Hastanesinde 3 yaralının olduğu öğrenildi.




Alper Erdem, Celal Hicret Karyağdı, Ümit Erdem, Turgut Topaloğlu, Miraç Kutlu, Kayhan Şaban, Taner Fındık, Abdullah Kağan Karabulut, Harun Coşkun, Necmettin Yüksel, Mehmet Yılmaz, Bünyamin Çapan, Yavuz Keklik, Emre Albayrak, Yakup Kadri Yeniçeri, Murat Oğuz, Muharrem Bayrak, Veli Ahmet Güney, Ergin Köküm, Eray Özdoğan, Mesut Darakçı, İsmail Altun, Cengiz Yıldırım, Emrah Torun, Erdem Bozkurt Ekmen, Kadir Ağıl, Ersan Tokgöz, Mehmet Barış Uzun, Özkan Özgül, Ali Osman Pekin, Müslüm Köseoğlu, Serhat Kaya, Burhan Güldü, Ali Çelik, Umut Ulu, Doğan Çolak, Mehmet Kurt, Muhammet Sığın, Fuat Malcı, Ali Kaçmaz, Serhat Kara, Eren Yücel, Şakir Aslan, Hakan Demir, Hüseyin Düşün, Okan Daştan, Uğur Karakaya, Hasan Durmuş, Murat Çolak, Ahmet Polat, Hayrullah Bereket, Hüseyin Yılmaz, Mehmet Kılıçoğlu, Yavuz Selim Şahin, Abdülcebbar Eskici, Bilal Kangül, Hakan Akdaş, Musa Toker, Ali Yüksel, Mahir Sağdıç, Erhan Genç, Şerafettin Buğra Dursun, Murat Akmeşe, Erdal Yanteri, Ali Karışık, Murat Memiş Türkoğlu, Gökhan Kabakçı, Mert Nur Balık, Mehmet Ceylan, Uğur Metin, Can Aydın, Fatih Yıldız, Tayfun Zanlıer, Ömer Yiğit, Tugaycan Kızılırmak, Fatih Kurt, Hasan Yiğit, Ahmet Kalaycı, Mehmet Enes İzci, Salih Rıza Ozanyıldız, Serkan Baki, Yasin Karakuş, Selman Güven, Mustafa Kemal, Hasan Akkaş, Ali Karışık, Bilal Kangün, Samet Ardahan.

Yaralı sivil vatandaşlar:
Cemil Yılmaz Molu, Güner Acar, Mehmet Şenel, Turan Esin, Mustaha Haluk Altmış, Alize Çekici, Haydar Kıran, Turan Esin, Mustafa Yüce


Etiketler; #istanbul patlama
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.