İçişleri Bakanı Soylu Köy Korucularıyla toplantı yaptı

Köy korucularına ilişkin yapılan toplantıda birçok isim yer aldı. Olaylara karşı genel bir değerlendirme niteliğinde yapıldığı öğrenildi.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 22 ilden 37 köy korucubaşı ile bir araya geldi.

İçişleri Bakanı Soylu Köy Korucularıyla toplantı yaptı
22 Eylül 2016 Perşembe 22:34

Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Kilis, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van'dan 36 köy korucubaşı ile Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen yer aldı.



Gölbaşı Vilayetler Evi'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ile Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok da katıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.