Hz. İsa'nın mezarı bulundu iddiası

İsrailli arkeolog Aryeh Shimron, Hz İsa için iki çarpıcı iddiada bulundu.

Hz. İsa'nın mezarı bulundu iddiası
19 Eylül 2016 Pazartesi 13:45

İsrailli arkeolog Aryeh Shimron, Hz İsa için çarpıcı iddialarda bulundu. İsrailli arkeolog Shimron'un İngiliz The Sun gazetesinde yer alan haberine göre Hz İsa'nın mezarının bulunduğunu ve Hz İsa'nın göğe yükselmediği iddia etti.

Mezar Hz. İsa'ya ait

Habere göre, 1980 yılında Kudüs'ün doğusunda ilk kez keşfedilen Talpiot Mezarlığı'nda 9 mezar bulunduğu ve mezarlıktaki kemikler üzerinde kimyasal bir yöntemle yapılan incelemelerde bulunan İsrailli arkeolog Shimron, incelemelerinin sonucunda bu kabirlerin Hz. İsa'ya, eşi Mary Magdalene ve oğlu Yehuda'ya ait olduğunu söyledi.

Hz. İsa'nın göğe yükselmedi​

Keşfi yapılan Talpiot Mezarlığı'ndaki kemiklerin Hz. İsa'nın evlendiğini dair kanıt olduğunu ileri süren Shimron, İncil'de belirtildiği gibi Hz. İsa'nın göğe yükselmediğini söyledi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.