Hakkari ve Van'da hain saldırı: 5 şehit

Hakkari ve Van'da PKK'lı teröristlerle çatışma çıkması sonucunda 1'i asker ile 4'ü korucu olmak üzere 5 kişi şehit olurken 8 kişide yaralandı.

Hakkari ve Van'da hain saldırı: 5 şehit
02 Eylül 2016 Cuma 12:46

Hakkari ve Van’da PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 asker ile 4 korucu şehit olurken 6’sı asker olmak üzere 8 kişide yaralandı.

Hakkari’de çatışma: 1 şehit 6 yaralı

Hakkari merkeze bağlı Oğul, Şine Dağı ve Çukurca İlçesine bağlı Kazan Vadisinde terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan hava destekli operasyonlarda yer yer sıcak çatışmalar yaşanmaya devam ediyor.

Bu operasyon kapsamında Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerin ateş açmasıyla başlayan çatışmada 1 asker şehit olurken 6 askerde yaralandı. Hava destekli sürdürülen Çukurca’daki operasyonda 20 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Van’daki çatışmada 4 şehit 2 yaralı

 Van’ın Çaldıran İlçesi'nde de çıkan çatışmada ise 4 korucu şehit olurken, 2 korucu ise yaralandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.