Hakkari'den acı haber: 1 özel harekat polisi şehit oldu

Hakkari Yüksekova'da devam eden operasyonlar sırasında 1 özel hareket polisi şehit olurken, 1 özel harekat polisi de yaralandı.

Hakkari'den acı haber: 1 özel harekat polisi şehit oldu
26 Mart 2016 Cumartesi 08:47

Güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütü PKK2ya yönelik operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Operasyonlardan bazılarından ise Türkiye'nin içini yakan haberler geliyor. Hakkari'den gelen acı haberle yine yüreklere kor düştü. 1 Özel Harekat Polisi şehit oldu.

13 Mart 216 tarihinde Hakkari Yüksekova'da PKK'lı grupları etkisiz hale getirmek, kazdıkları hendekleri kapatmak, oluşturulan barikatları kaldırmak amacıyla başlatılan operasyonlar devam ediyor. Sürdürülen operasyonlarda dün akşam Özel Harekat Şubesi'nde görevli 1 polis şehit düştü, 1 polis de yaralandı. 

Olayla ilgili henüz açıklama yapılmazken, şehit polis için bu sabah Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı'na bağlı filoda uğurlama töreni düzenlenecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.