Emine Bulut'un kardeşi idam istedi

Emine bBulut neden öldürüldü, Emine Bulut katil zanlısı kim, Kırıkkale'de eski eşi tarafından öldürülen 38 yaşındaki Emine Bulut'un kardeşi Kazım Bulut, katil zanlısının en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Emine Bulut'un kardeşi idam istedi
Admin
Admin
23 Ağustos 2019 Cuma 17:15

Emine Bulut'un kardeşi zanlı için idam istedi

Kazım Bulut, katil zanlısı F.B'nin hiçbir zaman çocuğuna babalık yapmadığını, alkolü, uyuşturucuyu ve kumarı bırakmadığını söyledi.

Emine Bulut'un kardeşi idam istedi

Kırıkkale'de eski eşi boşandığı eşi tarafından vahşice öldürülen 38 yaşındaki Emine Bulut'un kardeşi Kazım Bulut, katil zanlısı canavarın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZA SESLENİYORUM, BUNLARIN HAKKI İDAM"

Ablasının cani zanlıdan yaklaşık 6 yıl önce tek celsede boşandığını belirten Bulut, şöyle konuştu; "Boşanırken de mahkemede çocuktan yana hiçbir şey talep etmedi. 'Çocuk ve velayeti sizin olsun.' dedi. Çünkü bu caninin babalık duygusu yok. Babalık duygusu olsa çocuğunun yanında annesine bu caniliği, vahşeti yapabilecek bir insan olamaz. Bunlara insan denmez. Buradan basın aracılığı ile Sayın Cumhurbaşkanımıza seslenmek istiyorum. Bu ve bunun gibi canavar canilerin hakkı idam. Çocuğunu ne zaman istese görebilirdi ama senede toplasan 5 defa ancak görüyordu çünkü çocuğu görmeyi dahi istemiyordu. Çocuk hiçbir zaman ona 'Baba' demedi. Allah kimseye bu acıları yaşatmasın çok zor. Devlet büyüklerimizden ve cumhurbaşkanımızdan tek isteğim idam. Başka hiçbir şey değil. Bu insanlar tekrar aramıza dönmesin."

"BELİNDE SÜREKLİ EKMEK BIÇAĞIYLA GEZİYORMUŞ"

Bulut, olayın olduğu günü söyle anlattı zanlının isteği üzerine ablasının onunla çarşıda buluştuğunu, tartıştıklarını ve ablasına hakaret etmeye başladığını öne sürdü. Zanlının, ablasını eve gitmek için çocuğuyla minibüse bindiği sırada kolundan yakalayarak aşağı indirdiğini anlatan Bulut, şöyle devam etti: "Orada tartışırken dolmuşçular falan araya giriyorlar. Sonra 'konuşalım' diye ablamı ve çocuğu olayın yaşandığı yere götürüyor. Daha sonrasında olay oluyor ve kimse de müdahale etmiyor. Zaten 4-5 aydır bu işi kendi kendine kurup planlıyormuş. Belinde sürekli ekmek bıçağıyla geziyormuş, 'Abilerini, babasını öldüreceğim.' diye anlatıyormuş.

 

"ABLAMI BIÇAKLADIKTAN SONRA BABAMI DA ARAMIŞ, SENİ ÖLDÜRECEĞİM BEKLE DİYE"

Ablamı bu cani canavar bıçakladıktan sonra babamı aramış, 'Seni de öldüreceğim, bekle geliyorum.' diye. Sonra da zaten yakalanıyor. Bunlar 10 yıldır ayrı yaşıyorlardı. Çocuk doğmadan 4-5 ay önce ayrılmışlardı. Çocuk 4 yaşına gelince biz 'annesiz babasız büyümesin' diye barıştırdık ama 4-5 ay denediler, olmadı, bu, hala pislikten kurtulmadı."

Emine Bulut'un kardeşi idam istedi

Emine Bulut'un kardeşi idam istedi

Emine Bulut'un kardeşi idam istedi


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.