Emine Bulut cinayetinde kan donduran detaylar

Kırıkkale'de işlenen Emine Bulut cinayeti ve Emine Bulut cinayetinde kan donduran detaylar, Türkiye'nin gündemine oturdu ,Korkunç cinayetle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı Emine Bulut'un vahşice öldüren Fedai Baran, cinayetin ardından üzerinde kanı görenlere hayvan kestiğini söyledi, ardından kayınpederini ölümle tehdit etti.

Emine Bulut cinayetinde kan donduran detaylar
Admin
Admin
24 Ağustos 2019 Cumartesi 11:22

Emine Bulut cinayetinde kan donduran detaylar

Emine Bulut'un vahşice öldüren canavar cani Fedai Baran, canice işlediği cinayetin ardından üzerinde ki kanı gören insanlara  utanmaz ahlaksız edepsiz hayasız birşekide hayvan kestiğini söyledi, ardından kayınpederini ölümle tehdit etti.

Emine Bulut cinayetinde kan donduran detaylar

Kırıkkale'de canavarca ve canice işlenen Emine Bulut cinayeti, Türkiye'nin gündeminde ilk sıraya oturdu. Korkunçca işlenen cinayetle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Çocuğunu görme bahanesiyle boşandığı eski eşi Emine Bulut ile buluşan Fedai Baran,işlediği canavarca ve canice cinayetin ardından üzeri kanlı bir şekilde taksiye bindi.

"HAYVAN KESTİM"

Üzerindeki kanın nedenini soran taksiciye "Hayvan kestim" diyen canavar koca cani, 8 liralık taksi ücretini ödemek için taksiciye 10 lira verdi ve para üstünü almadı.

ALKOL ALDI, TEHDİT TELEFONU AÇTI

Cani ve vicdansızca işlediği cinayetin  soluğu tekel bayiinde alan Fedai Baran, alkol aldıktan sonra da canice canına kıydığı Emine Bulut'un babasını cep telefonundan aradı.

Katil zanlısı ölürdüğü EmineBulut un Babası Bulut'u "Kızını öldürdüm, seni de öldüreceğim." diye tehdit etti.

Canavar cani eski koca Fedai Baran'ın, evlilik döneminde de karısı Emine Bulut'a sık sık şiddet uyguladığı defalarca hastanelik ettiği öğrenildi.

Gözlerinin önünde annesi Emine Bulut vahşice canavarca  öldürülen 10 yaşındaki küçük kız ise dedesi ve dayısının yanında ve psikoloji tamamen bozulmuş durumda olan çocucuğa devlet yetkilileri duyarsız kalmadı ve her türlü desteği deslet sağlacak.

Acılı Bulut ailesi, Kırıkkale'deki evde taziyeleri kabul ediyor.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.