DHKP-C'li terörist İstanbul'da öldürüldü

Terör örgüt DHKP-C üyesi kadın terörist Sıla A. polisle girdiği çatışmada ölü ele geçirildi. Teröristin FETÖ soruşturmalarına bakan cumhuriyet savcısı Evliya Çalışkan'ın makam aracına silahlı saldırı düzenleyenler arasında olduğu belirlendi.

DHKP-C'li terörist İstanbul'da öldürüldü
06 Mayıs 2017 Cumartesi 17:45

Küçükçekmece Yeşilova Mahallesi Çimen Sokak’ta terör örgütü DHKP-C üyesi olan Sıla A. polisle girdiği silahlı çatışmada öldürüldü. İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda öldürülen teröristin, bir çok terör dosyasından arandığın ve örgütün silahlı eylem timinde bulunduğu öğrenildi.

SAVCIYA SALDIRAN EKİPTE

Terörist Sıla.A 7 Aralık 2016’da TEM Otoyolu Sultangazi mevkii'nde makam aracıyla seyir halinde olan, FETÖ soruşturmalarına bakan Cumhuriyet Savcısı Evliya Çalışkan'ın makam aracına ateş açanlar arasında olduğu tespit edildi. Saldırıda koruma polislerinin de içinde bulunduğu otomobile 4 mermi isabet etti. Lastiği patlayan otomobilde bulunan savcı Evliya Çalışkan ve koruma polisleri yara almadan kurtulmuştu. Konuyla ilgili G.K., R.Ö. Ve U.G.A. tutuklanırken, Sıla A. ise aranıyordu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.