Devlet Bahçeli: '' Öcalan da idam edilsin! ''

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Beştepe'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle görüştü. Başkanlık Sistemi ve idam yasasını anayasaya getirilmesini isteyen Bahçeli, PKK lideri Öcalan'ın da idam edilmesini istedi.

Devlet Bahçeli: '' Öcalan da idam edilsin! ''
03 Kasım 2016 Perşembe 21:29

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Beştepe'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle görüşmesi sona erdi. Erdoğan ile Bahçeli'nin görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. Erdoğan ile Bahçeli'nin gündeminde başkanlık sistemi ile birlikte idam tartışmaları yer alıyor. MHP lideri Bahçeli idam cezasının anayasa paketinden ayrı getirilmesini isteyerek PKK lideri Abdullah Öcalan'ı da kapsamasını talep etti. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Çok yakın. Meclis'ten kısa sürede geçeceğine inanıyorum" dediği idam tartışmasına ilişkin olarak, "AKP hazırsa MHP dünden vardır. Sayın Başbakan'a diyorum ki gelin bu işi bitirelim, idam cezasını düzeleyen tasarı veya teklifin TBMM'ye gelmesi halinde MHP gereğini yapacaktır" demişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.