Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kayseri'den Mehmetçik'e Asker Selamı

Kayseri'deki Toplu Açılış töreninde Barış Pınarı Harekatı'ndan bahseden Başkan Erdoğan, askerlerimize selam gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz terör örgütü ile masaya oturacak kadar alçalmadık, Devlet devletle masaya oturur" dedi Ardından BüyükŞehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Konuştu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşma sonrası Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçiklerimize asker selamı gönderdi, Detaylar Haberimizde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kayseri'den Mehmetçik'e Asker Selamı
Admin
Admin
19 Ekim 2019 Cumartesi 22:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ve Kayseri'den Mehmetçik'e Asker Selamı

Kayseri'deki Toplu Açılış töreninde Barış Pınarı Harekatı'ndan bahseden Başkan Erdoğan, askerlerimize selam gönderdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri'de gerçekleştirdiği toplu açılış töreni öncesinde BüyükŞehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Konuştu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşma sonrası Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçiklerimize asker selamı gönderdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmetçik'e asker selamı

Kayseri'deki Toplu Açılış Töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Pınarı harekatına karşı çıkan ülkelere sert sözlerle tepki gösterdi.

Erdoğan, "PKK bir yandan, DEAŞ bir yandan ülkemize saldırırken sesini çıkarmayanlar, bugün sınırlarımızdaki teröre karşı adım attığımız zaman mı bize zincir vuracakmış. Bu ikiyüzlüler, bu terörist seviciler, bu ödlekler mi bize zincir vuracakmış'" dedi.

Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Toplu Açılış Töreninde Sayın Cumhurbaşkanımız Kayserimizden dünyanın dört bir köşesine önemli mesajlar verirdi ve Kayseri meydanını hınca hınç doldurup desteklerini bir kez daha gösteren tüm Kayserililere Can-ı gönülden teşekkür etti.

Resim

BAŞKAN ERDOĞAN VE KAYSERİ'DEN MEHMETÇİK'E ASKER SELAMI

Cumhurbaşkanı, konuşma sonrası Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçiklerimize asker selamı gönderdi. Twitter hesabından da İstiklal Marşı'nın üçüncü kıtasını paylaşan Erdoğan, paylaşımında asker selamı verdiği fotoğrafını kullandı.

Başkan Erdoğan Kayseride Büyük Projelerin Açılışlarını Gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri'de gerçekleştirdiği toplu açılış töreni öncesinde BüyükŞehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Konuştu.

Büyükkılıç Konuşmasında,
Göreve geldiğimiz 6 ay gibi kısa bir sürede şehrimize kazandırmış olduğumuz Büyükşehir Belediyemizin 25 başlıktaki yaklaşık 209 milyon lirayı bulan yüzlerce hizmet ve yatırımının şehrimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Halkımıza hizmet için çıktığımız bu yolda yılmadan yorulmadan çalışıyor ve daha fazlasını yapmanın gayreti içerisindeyiz. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın da destekleriyle şehrimizi geleceğe emin adımlarla hazırlıyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmetçik'e asker selamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmetçik'e asker selamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmetçik'e asker selamı

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Erdoğan Kayseri Toplu Açılış Töreni'nde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz terör örgütü ile masaya oturacak kadar alçalmadık. Devlet devletle masaya oturur" dedi.

Erdoğan Kayseri Toplu Açılış Töreni'nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de toplu açılış töreninde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın ara verilen ikinci gününde, İstiklal Marşı'nın 3. kıtasından alıntılayarak; "Hangi alçak bize zincir vuracakmış? Bu terörist seviciler mi ödlekler mi kibirliler mi bize zincir vuracakmış. Bunlar bu milleti tanımıyorlar. Ama tanıyacaklar." dedi.

Erdoğan, terör örgütünün gerçek yüzünü ifşa ettiğimizi söyleyerek, "Biz terör örgütü ile masaya oturacak kadar alçalmadık. Devlet devletle masaya oturur." dedi.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, kalabalık, gökyüzü ve açık hava


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.