Cumhurbaşkanı Erdoğan Muhammed Ali'nin cenazesinde konuşma yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumartesi günü hayatını kaybeden dünyaca ünlü Muhammed Ali Clay'ın cenazesinde konuşma yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muhammed Ali'nin cenazesinde konuşma yapacak
07 Haziran 2016 Salı 09:04

Efsane boksör Muhammed Ali Clay, geçtiğimiz cumaresi günü hayatını kaybetti. Ünlü boksör Muhammed Ali'nin sözcüsü Bob Gunnell, cenazede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın konuşma yapacağını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çarşamba gecesi yola çıkacağı kaydedildi ve açıklamada;

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhammed Ali'nin ABD'deki Müslüman toplumunun liderlerinden İmam Zaid Şakir tarafından Perşembe günü kıldırılacak olan cenaze namazında saf tutacak. Cumhurbaşkanı, Muhammed Ali için Cuma günü son derece kalabalık bir katılımla gerçekleşmesi beklenen anma ve uğurlama törenine katılacak" ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.