CHP'li Bingöl: CHP iktidar olursa terör birkaç ayda biter

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Edirne'de düzenlediği basın toplantısında terörle mücadelenin CHP başa gelmesi halinde çözülebileceğine vurgu yaptı.

CHP'li Bingöl: CHP iktidar olursa terör birkaç ayda biter
23 Aralık 2016 Cuma 15:38

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Fırat Kalkanı Harekatı şehitlerinin cenazeleri için gittiği Trakya'da terörle mücadeleyle ilgili açıklamasıyla şaşırttı. CHP Edirne İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında Bingöl'ün yanı sıra Edirne İl Başkan Fevzi Pekcanlı, CHP Merkez İlçe Başkanı Fevziye Kirezci ve Edirne CHP’li belediye Başkanı Recep Gürkan da katıldı. 

Toplantıda Türkiye'nin terör başta olmak üzere birçok sorununun CHP'nin iktidara gelmesiyle çözülebileceğine vurgu yapan Bingöl şunları söyledi:

"Birikimimiz var, projelerimiz hazır, her geçen gün kendimizi güncelliyoruz, terörün de üstesinden biz geleceğiz. Bakın göreceksiniz biz iktidar olduğumuzda çok kısa bir süre içerisinde Türkiye’nin terör diye bir gündemi olmayacak. Siz o ülkeyi yönetirken, bahsettiğim zafiyetleri yaratmazsanız, bir ülkenin sınır güvenliğini sağlarsanız, ülkenin sınırı yol geçen hanına dönmezse, kendi siyasi ikbaliniz için bunlara göz yummazsanız, terörü önlersiniz. Terörü önlemek Radikal, ciddi tedbirlerle olur. Biz DAEŞ belasıyla niye uğraşıyoruz, biz El Nusra terörü ile niye uğraşıyoruz. Bizim o bölgemiz adeta yol geçen hanına döndü. Bu ülkenin istihbarat örgütleri zafiyet içerisinde, yabancı istihbarat örgütleri Türkiye’de cirit atıyor. Ne hakkı var benim topraklarımda cirit atmaya, işte budur. Terörü önlemek çok kolay, zihniyet önemli, yaklaşım önemli, anlayış önemli. Bunlar birkaç ay içinde halledilecek sorunlar hiç merak etmeyin."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.